Răzvan Zăvăleanu: ”Aș vrea să-i liniștesc pe suporterii”. Ce spune despre controalele ANAF-ului

Implicarea fanilor este în continuare extrem de importantă pentru viitorul clubului. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a explicat într-un interviu acordat pentru GSP, faptul că au fost controale dinspre ANAF către DDB și Dinamo, iar concluzia a fost că toate cheltuielile au fost în regulă și sumele plătite de DDB sunt notate transparent în contractele de contabilitate.

”Noi suntem conștienți de importanța fanilor, fără de care Dinamo ar fi intrat în faliment. Eu vă dezvălui altceva. Vizavi de modul cum se cheltuiesc banii la DDB. Nu avem o legătură cu ce se întâmplă în interiorul DDB, dar în ultimele două luni au fost controale, încrucișate, ale ANAF la DDB și la Dinamo, vizavi de modul în care se cheltuiesc banii, iar concluzia a fost că totul este în regulă! Aș vrea să-i liniștesc pe suporterii care avansează sume către DDB, sumele au fost cheltuite corect.

Se fac contracte de împrumut între DDB și Dinamo, nu sunt creditări ce nu se vor întoarce în DDB, în acte se scrie care este scopul împrumutului, plata salariilor, de exemplu. Toate sumele plătite de DDB sunt notate transparent în contractele de contabilitate, pot fi arătate oricând organelor de control”, a declarat acesta pentru sursa mai sus citată.

”Eu îi înțeleg pe suporteri, le înțeleg frustrarea, Dinamo e un brand care nu trebuie să fie pe acea poziție, e necesar să strângem rândurile și să susținem echipa, să evităm momentele neplăcute, în care mulți jucători refuză efectiv să discute un angajament.

Dinamo are cei mai inteligenți fani, s-au făcut și niște sondaje, am văzut rezultatele. Ei trebuie să înțeleagă situația. Punem umăr lângă umăr să scoatem Dinamo din această situație. Dacă facem liniște în jurul echipei și dăm credit jucătorilor, antrenorului, sunt convins că se va rezolva”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Răzvan Zavaleanu încearcă să aducă și investitori la Dinamo

Administratorul judiciar al clubului a declarat în mai multe rânduri faptul că a purtat discuții cu oameni de afaceri interesați de club și acum lasă de înțeles că au avansat discuțiile cu unii dintre cei interesați de Dinamo, alții sunt doar în faza incipientă, dar acesta se arată încrezător.

”Avem discuții nu doar cu cei din Dubai, avem 4 convorbiri în acest moment. Două în străinătate, două în România. Cu unii dintre ei suntem mai avansați, în sensul în care am trimis deja documentele pentru due diligence, cu alții suntem într-o fază incipientă. A fost și pauza cauzată de Sărbători, a rămas ca în partea a doua a lunii ianuarie să reluăm discuțiile. Am mari speranțe.

Nu ne ajută tulburările din jurul echipei, scandalurile, rugămintea mea pentru suporteri este ca dincolo de problemele clubului, cine e sau nu antrenor, să strângem toți rândurile și să realizăm că trebuie să salvăm Dinamo.

Eu cred că suporterii nu sunt interesați de nume, Rednic, Mureșan, Zăvăleanu, Stoican, ci de Dinamo. Această idee a brand-ului Dinamo trebuie apărată și salvgardate interesele acestui brand”, a declarat Zăvăleanu.

”Nu-l cunosc personal pe Stoican, deși am vorbit foarte mult în ultima perioadă, dar am remarcat o chestie: e cea mai motivantă persoană pe care am cunoscut-o! Cel puțin în acest moment, când situația sportivă este groaznică, eu cred că este persoana capabilă să strângă rândurile, să adune fotbaliștii alături și să-i facă să joace pentru Dinamo.

Mi s-a părut o persoană sinceră, onestă, a pus pe masă toate problemele, unele le-am putut rezolva, altele încă nu, măcar am putut sta de vorbă. Ne-a spus care e filosofia lui de lucru, noi i-am zis ce limitări legale și financiare avem, există o colaborare. Sper ca rezultatele să-l ajute”, a mai spus acesta, despre relația cu Flavius Stoican.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s