FC Voluntari, replică pentru GSP: ”Ricardo, nu poate face obiectul unui transfer la Dinamo sau la un alt club!”

Echipa de fotbal FC Voluntari a anunţat că 24 de jucători au efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti, înaintea plecării în cantonament. Clubul ilfovean nu a oferit detalii despre situaţia jucătorilor Ricardinho, Marcelo Lopes, Neluţ Roşu sau George Daniel Paraschiv, care s-au aflat în lot în prima parte a campionatului.

Prin urmare gsp.ro dezinforma printr-un articol, că Ricardinho (27 de ani), pe numele său complet Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda, a intrat pe lista de interese a lui Dinamo. După informația publicată de Gazetă, FC Voluntari, echipa de care aparține fundașul portughez, a răspuns cu un comunicat oficial: „Contactați-ne pe noi, nu pe jucători!”.

Bogdan Bălănescu, directorului general al celor din Voluntari au emis un comunicat în această seară, în care informează că jucătorul nu pleacă de la Voluntari și nu se va transfera la Dinamo:

”Ca urmare a ultimelor informații apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:
1. Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda a semnat prelungirea contractului cu FC Voluntari. Ricardinho este jucatorul echipei noastre pana la data de 30 iunie 2024 !
Prin urmare nu poate face obiectul unui transfer la Dinamo București sau la un alt club!

2. Marcelo Lopes si Ricardinho nu se afla cu echipa in pregătire din cauza unor probleme familiale. Ei au fost învoiți și se vor alătura formației noastre în urmatoarele zile, în cantonamentul din Antalya !

3. Rugăm cluburile interesate de jucătorii echipei FC Voluntari să contacteze mai întâi reprezentanții clubului și NU direct jucatorii ! Așa este normal și profesionist !
Bogdan Bălănescu- Director General- FC Voluntari
”, a fost comunicatul clubului ilfovean.

Dinamo l-a adus în această pauză competițională doar pe Răzvan Patriche (35 de ani), fostul căpitan al celor de la Academica Clinceni.

Fundașul și-a încheiat conturile cu Clinceni și a ajuns la o înțelegere cu Dinamo. Acesta este unul dintre cei mai experimentați jucători din Liga I, cu peste 130 de meciuri în prima ligă, în ultimii ani fiind jucător de bază la Academica Clinceni.

Patriche, unul dintre fotbaliștii longevivi din Liga 1, nu a mai suportat situația de la gruparea din Ilfov, și a cerut rezilierea contractului. Situația financiară a celor de la Academica este precară. Cu un singur salariu achitat în 6 luni, și cu mai multe promisiuni neonorate, mai mulți jucători au cerut să plece și au obținut ”dezlegarea”: De Amorim, Moulin, Vellios și Achim.

Răzvan Patriche a semnat un contract valabil pe un an și jumătate și posibilitatea prelungiri înțelegerii cu Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s