Mircea Rednic nu şi-a încheiat conturile cu Dinamo! Câţi bani mai are de primit

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo în urmă cu o lună, dar mai are de încasat o sumă importantă de bani de la clubul său de suflet.

”Câinii” nu şi-au încheiat conturile cu Mircea Rednic. Antrenor dat afară luna trecută mai are de încasat 13.000 de euro, anunţă fanatik.ro. Suma reprezintă salariile din ultima lună şi jumătate.

Pe de altă parte, Rednic susţinea în ultima perioadă că a investit cel puţin 20.000 de euro pentru cheltuieli la Dinamo, în ultimele luni în care a fost pe banca tehnică a echipei noastre.

Dinamo a încheiat 2021 pe penultimul loc în Liga 1, cu numai 12 puncte adunate în 21 de etape. În cel de-al cincilea mandat pe banca alb-roşiilor, Mircea Rednic a obţinut un singur succes în 11 meciuri din Liga 1.

Picătura care a umpluse paharul a fost atunci când Deian Sorescu a fost scos din lot, pentru o zi, de antrenor. Atunci s-ar fi stricat atmosfera în vestiar.

”Nu vreau să spun ce gândesc că nu e bine, dar oricum nu e ceva bun, nu se face aşa ceva. Din cauza asta nu au mers treburile la Dinamo sub Rednic pentru că aşa e el, şi d-asta am luat măsura pe care am luat-o şi eu i-am spus că era negativist. Şi au mai fost momente şi cu alţi jucători, nu doar cu Deian”, a spus Iuliu Mureşan la Telekom Sport.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s