Ce planuri are Andreea Prisăcariu pentru 2022

Andreea Prisăcariu a avut un an de poveste. A urcat 350 de locuri în clasamentul WTA, iar 2022 se anunță unul la nivel înalt.

Legitimată la Dinamo, jucătoarea a făcut o analiză a prestațiilor sale din 2021. Tenismena, despre care se spune că ar fi ”rebela tenisului românesc”, din cauza tatuajelor, vestimentației inedite și a machiajului cu care intră pe teren, a spus ce planuri are pentru 2022.

Dinamovistă și membră cotizantă al programului socios ”Doar Dinamo București”, a reușit să facă un salt extraordinar în clasamentul WTA, de peste 350 de locuri, dar este un detaliu din viața ei care o împiedică să fie pe deplin mulțumită. Prisăcariu are ambiția de a-și termina facultatea.

”Din punct de vedere profesional, 2021 a fost cel mai bun an pentru mine. Am reușit să trec niste bariere fizice și psihologice și am urcat de pe poziția 688 WTA, până pe 335 la simplu… la naiba, peste 360 de locuri. Și la dublu a fost o poveste similară. De la 586 la 218. M-am calificat constant la turnee ITF (80k, 60k și 25k). Am o finală la ITF Klosters (25k), o semifinală la Lisabona și un sfert la Bydgoszaz. De asemenea, am câștigat două titluri în turnee ITF (15k).

Am întâlnit jucători din top 200, dar și foști sportivi din Top 100. Am obținut chiar și câteva victorii care mi-au oferit un plus de bucurie. La dublu am câștigat două titluri importante, un 60k și un 25k, am mai obținut o finală la 60k și încă trei semifinale și un titlu de 15k. Am avut șansa să joc la WTA 250. Dar, nu sunt întru totul mulțumită. Știu câtă muncă am depus în acest sport. Acum rămâne să încerc să salvez ce pot din ultimul an de facultate. Am atât de multe examene de dat. Dar cine știe? Poate voi absolvi”, a dezvăluit Andreea.

Andreea Prisăcariu a încheiat anul cu două turnee ITF câștigate

Andreea Prisăcariu a încheiat anul 2021 cu două turnee de categorie ITF 15k câștigate, ambele în Antalya, în Turcia.

Andreea Prisăcariu a câștigat patru turnee ITF în carieră, toate de categorie 15k.

Sportiva din România s-a impus în 2019 în două competiții de la Tabarka, Tunisia, iar în 2021 a câștigat două turnee din Antalya.

În finalul sezonului 2021, Andreea Prisăcariu a jucat și în turneul WTA de la Cluj-Napoca, unde a cedat în primul tur de pe tabloul principal la Lesia Tsurenko, 5-7, 2-6.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s