Flavius Stoican a schimbat preparatorul fizic la Dinamo + Două amicale pentru Dinamo

Dinamo este gata să aibă un nou început în 2022. Noul antrenor de la Dinamo, Flavius Stoican, a făcut o schimbare importantă în privința pregătirii echipei, la scurt timp după începerea cantonamentului de iarnă, la Săftica.

Stoican a decis schimbarea preparatorului fizic al echipei. Potrivit prietenilor noștri de la Radio Dinamo, Silviu Ion a fost numit în această funcție.

În precedentul mandat al lui Stoican la Dinamo, Silviu Ion a fost antrenor secund. Cei doi au mai lucrat și la Poli Iași.

Recent, Iuliu Mureşan, directorul executiv al lui Dinamo, anunţa rezilierea contractului cu preparatorul fizic Andrei Antoce. Stoican l-a mai dorit şi pe Denis Zmeu, însă acesta a fost greu de adus din Rusia.

Din stafful lui Flavius Stoican mai fac parte Bobi Verdeş, care ocupă poziţia de antrenor secund, în timp ce Emilian Dolha va fi antrenor cu portarii în Ştefan cel Mare.

Dinamo a anulat meciul amical cu CS Blejoi, din Liga 3, programat pentru 8 ianuarie, din cauza condițiilor meteo.

“Câinii” vor disputa două meciuri de pregătire până la reluarea Ligii 1. Miercuri, 12 ianuarie, Dinamo o va întâlni pe CS Mioveni, la Buftea. Sâmbătă, 15 ianuarie, Dinamo merge la Ovidiu pentru meciul cu Farul Constanța.

Dinamo va disputa primul meci din 2022 în Liga I pe 21 ianuarie, în deplasare, la FC Argeș. Mai apoi, pentru „câinii roșii” urmează derby-ul cu FCSB, programat pe data de 29 ianuarie, cel mai probabil pe Arena Națională.

Un gând despre &8222;Flavius Stoican a schimbat preparatorul fizic la Dinamo + Două amicale pentru Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s