Fost antrenor al lui Dinamo, îi avertizează pe oficialii clubului: ”E greu acum să faci transferuri!”

Clubul de fotbal are un parcurs de coșmar în actuala stagiune de Liga 1, echipa noastră are probleme pe toate palierele, iar toate aceste lucruri se văd în clasament.

Cu 14 eșecuri în 21 de meciuri, iar retrogradarea e o ameninţare serioasă pentru echipa noastră. Vasile Miriuță a vorbit despre situația clubului Dinamo. Fostul jucător și antrenor al echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare este de părere că salvarea de la retrogradare este un obiectiv greu de îndeplinit.

”Am mai vorbit cu Mureșan. Sper ca Dinamo să se salveze, le va fi greu. E greu acum să faci transferuri, poți aduce jucători care nu au jucat de șase luni. Eu sper să se salveze pentru că cei de la Academica Clinceni sunt deja picați”, a declarat Vasile Miriuță, la Digi Sport.

Lotul dinamoviștilor prezent la vizita medicală!

  • Portari: Plamen Iliev, Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Eduard Chioveanu
  • Fundași: Geani Crețu, Cătălin Carp, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Răzvan Popa, Costin Amzăr, Steliano Filip, Andrei Radu
  • Mijlocași: Gabriel Torje, Antonio Bordușanu, Ahmed Bani, Alexandru Răuță, Claudiu Stan, Deian Sorescu, Cosmin Matei, Andreas Mihaiu
  • Atacanți: Mirko Ivanovski, Robert Moldoveanu

“Câinii” vor disputa două meciuri de pregătire până la reluarea Ligii 1. Miercuri, 12 ianuarie, Dinamo o va întâlni pe CS Mioveni, la Buftea. Sâmbătă, 15 ianuarie, Dinamo merge la Ovidiu pentru meciul cu Farul Constanța.

Dinamo va disputa primul meci din 2022 în Liga I pe 21 ianuarie, în deplasare, la FC Argeș. Mai apoi, pentru „câinii roșii” urmează derby-ul cu FCSB, programat pe data de 29 ianuarie, cel mai probabil pe Arena Națională.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s