Situație neclară în staff-ul lui Dinamo: ”Am înțeles că nu mai au nevoie de mine”

Flavius Stoican a fost numit pe data de 21 decembrie ca fiind noul antrenor al lui Dinamo. El l-a înlocuit pe Mircea Rednic, “Puriul” fiind demis la o zi după ultimul meci din 2021, pierdut de echipa noastră cu 0-2 în fața celor de la Farul.

În aceste condiţii, Stoican a venit cu propriul său staff la Dinamo și practic cei care au lucrat cu Bonetti și Rednic, trebuie să își caute alte angajamente.

Iulian Mihăescu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo de la mijlocul anilor 80, a fost trecut pe linie moartă de Flavius Stoican, iar acesta i-a anunțat pe șefii din Ștefan cel Mare că nu dorește să îl oprească în staff-ul său de la prima echipă.

”Nu mai am treabă cu prima echipă. Am fost anunțat că nu intru în planurile lui Flavius Stoican. Dacă intram în planurile sale, atunci auzeați de mine că sunt la antrenamentele primei echipei.

Eu sunt la dispoziția clubului, iar marți voi avea o discuție cu conducerea să văd care o să fie situația mea. Nu știu dacă voi rămâne în club, deoarece încă nu mi-am clarificat situația. Vă repet: marți voi avea o discuție cu conducerea și voi vedea ce o să fac”, a declarat Mihăescu pentru Prosport.

Flavius Stoican (45 de ani) are ajutoare de nădejde în noua provocare de la Dinamo. Îi va avea antrenori secunzi pe Bobi Verdeș, Silviu Mihai și pe Emilian Dolha care va ocupa postul de antrenor al portarilor. Stoican a decis și schimbarea preparatorului fizic al echipei, Silviu Ion a fost numit în această funcție.

“Câinii” vor disputa două meciuri de pregătire până la reluarea Ligii 1. Miercuri, 12 ianuarie, Dinamo o va întâlni pe CS Mioveni, la Buftea. Sâmbătă, 15 ianuarie, Dinamo merge la Ovidiu pentru meciul cu Farul Constanța.

Dinamo va disputa primul meci din 2022 în Liga I pe 21 ianuarie, în deplasare, la FC Argeș. Mai apoi, pentru „câinii roșii” urmează derby-ul cu FCSB, programat pe data de 29 ianuarie, cel mai probabil pe Arena Națională.

Lasă un răspuns