Șansa carierei pentru atacantul transferat de Gică Hagi de la Dinamo: ”Au păstrat și 30 la sută”

O nouă plecare de la Dinamo! Va juca la Farul Constanța în a doua parte a sezonului 2021-2022 din Liga I.

Robert Moldoveanu a plecat de la Dinamo și va semna cu Farul Constanța. Este vorba despre un transfer definitiv pentru care s-a implicat și Giovanni Becali, aflat în relații foarte bune cu Gică Hagi. Dinamo ar păstra un procent de 30% dintr-un eventual transfer ulterior al jucătorului, informație confirmată de impresarul jucătorului.

Robert Moldoveanu a fost o mare dezamăgire la Dinamo, nu doar în acest sezon, dar de când a primit mai multe șanse la prima echipă, acesta nu a putut să profite de ele.

Cu foarte multe meciuri la prima echipă, dar foarte puține goluri marcate, Robert Moldoveanu a atras foarte multe antipatii. Ratarea din meciul cu UTA, care a exasperat intreaga suflare dinamovistă, a cam fost finalul de carieră pentru Robert Moldoveanu în tricoul lui Dinamo, fiind tras pe linie moartă după acel episod, fiind utilizat doar 45 de minute apoi într-un meci de Cupă cu Argeș.

De atunci s-a antrenat separat cu echipa secundă, nu a putut fi folosit din cauza lipsei de eligibilitate pentru echipa secundă, dar Robert Moldoveanu ar putea primi o nouă șansă nesperată, prin această mutare.

Transferul lui Moldoveanu la Farul nu este deloc una întâmplătoare. Atacantul a mai fost dorit în trecut de Gheorghe Hagi, fiind unul dintre jucătorii săi preferați din generația 1999 a „câinilor”, alături de Ion Gheorghe și Ricardo Grigore.

Moldoveanu a evoluat în 11 meciuri în acest sezon la Dinamo, fără gol, fiind evaluat conform transfermarkt la doar 100.000 de euro. Atacantul de 22 de ani a fost folosit ultima oară într-un meci oficial pe 15 octombrie.

Giovanni Becali, este omul care a contribuit la transferul lui Moldoveanu de la Dinamo la Farul Constanța. Impresarul de jucători a oferit o prima reacție după transferul lui Robert Moldoveanu la Farul Constanța:

”Gică Hagi l-a dorit foarte mult pe Moldoveanu, de mai mult timp. Dinamo păstrează și 30 la sută dintr-un viitor transfer”, Giovanni Becali pentru Fanatik.

  • 11 meciuri a jucat în acest sezon Robert Moldoveanu la Dinamo
  • 100.000 de euro e cota atacantului de 22 de ani

Un gând despre &8222;Șansa carierei pentru atacantul transferat de Gică Hagi de la Dinamo: ”Au păstrat și 30 la sută”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s