Dinamo va testa în partidele amicale un mijlocaș dreapta

Vin întăririle pentru Stoican! Dinamo s-a înțeles cu fundașul dreapta Marius Ionuț Tomozei, fotbalist trecut pe la UTA Arad, însă Dinamo caută în continuare să se întărească.

Șefii lui Dinamo au anunțat că roș-albii vor transfera maximum 5 fotbaliști la începutul lui 2022, fiind căutați în mod special jucători români sau străini care știu ce înseamnă Liga 1 și clubul din Ștefan cel Mare.

Dinamo îl va testa în zilele următoare pe Alin Buleică (30 de ani), jucător de bandă dreapta care a evoluat ultima oară pentru Viitorul Târgu Jiu, informează Radio Dinamo.

Acesta se va alătura lotului dinamovist și ar putea fi folosit în meciurile amicale cu CS Mioveni (12 ianuarie) și Farul (15 ianuarie).

De-a lungul carierei, Buleică a evoluat pentru FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, Kavala, Petrolul, CS Turnu Sevrin, Pandurii, U Cuj, Concordia Chiajna, UTA, SCM Pitești, Turris Turnu Măgurele și Viitorul Târgiu Jiu. Potrivit Radio Dinamo, acesta va fi testat de Flavius Stoican și antrenorul lui Dinamo va avea ultimul cuvânt de spus în privința jucătorului, pe care l-a avut sub comanda lui la Târgu Jiu. Acesta ar fi adus pentru a fi rezervă în banda dreapta, dacă va convinge

În decembrie 2013, Marius Buleică valora 1 milion de euro, potrivit site-ului Transfermarkt. Cum cariera acestuia a intrat pe o pantă descendentă de atunci, el mai valorează în prezent doar 100.000 de euro. Buleică poate evolua atât pe postul de mijlocaș dreapta, cât și pe cel de fundaș dreapta. Acesta are 8 goluri și 6 pase decisive în Liga I, în 113 meciuri. În liga secundă are 82 de meciuri, marcând un singur gol.

  • 6 goluri și 6 pase decisive a avut la Pandurii Tg Jiu în 74 de meciuri
  • 9 meciuri a strâns pentru Târgu Jiu în acest sezon în liga a doua

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s