Al doilea transfer al anului 2022 pentru ”câinii roșii”! Tomozei a dezvăluit de ce a ales Dinamo

Marius Tomozei ajunge într-un final în Ștefan cel Mare, după o perioadă în care s-a discutat foarte mult despre transferul său, părea la un moment dat că este picat, dar până la urmă semnează cu Dinamo și vine să întărească flancul drept al apărării. Marius Tomozei (31 de ani) a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul sezonului competiţional 2022-2023.

”Bine că s-a rezolvat și sper să fie într-un ceas bun! Ne-am înțeles și am semnat pe șase luni, iar dacă ne salvăm de la retrogradare contractul va fi prelungit automat pe un an de zile. Eu am spus-o de prima oară când am fost sunat că Dinamo nu se refuză din punctul meu de vedere, chiar dacă se află într-o situație mai rea. Au mai fost discuții și oferte, dar când am fost sunat de Dinamo am zis stop și că vreau să joc aici. Pentru mine înseamnă mult să ajung la Dinamo, pentru că nu mulți au șansa asta.

Puteam să îl am antrenor de două ori. Am fost sunat de dânsul (Flavius Stoican) și am zis că a treia oară e cu noroc și o să facem o treabă bună. Mister m-a sunat prima oară și m-a întrebat dacă vreau să vin și am zis da din prima. Am discutat apoi cu domnul Mureșan și s-a luat legătura cu impresarul meu. Eu îmi doresc să nu dezamăgesc și să demonstrez că am valoare și că pot să joc la Dinamo. Pe primul plan e să se salveze Dinamo, nu unde joacă Tomozei sau ce joacă Tomozei! Trebuie să rămânem cu orice preț în Liga 1.

Acum merg la Săftica și voi vorbi cu Mister. Pe mare parte din băieți îi cunosc și cred că o să îmi fie mai ușor. Merg în cantonament și dau drumul la pregătire că am nevoie!”, a spus nou-venitul Marius Tomozei, pentru Fanatik.

Marius Tomozei nu e 100% din punct de vedere fizic: ”Sunt OK. Nu sunt foarte bine. M-am antrenat bine cu echipa a doua și pot să confirme antrenorii de acolo. Doar că am avut pauza asta de două săptămâni și ceva în care nu m-am pregătit în cadru organizat, deși am ieșit la alergat, la fotbal și așa mai departe, dar nu se compară cu o pregătire centralizată.”

Marius Tomozei îi liniștește pe suporterii lui Dinamo: „Nu sunt un jucător problematic!”

După rușinea din faza 16-imilor Cupei României, când arădenii erau eliminați de CSO Filiași (scor 0-1), Laszlo Balint anunța sancțiuni pecuniare, dar și excluderea din lot a lui Marius Tomozei, care s-a arătat surprins de decizia antrenorului său. Fundașul dreapta a fost înlocuit la pauză la solicitarea sa, când Filașul conducea deja cu 1-0.

Acesta a explicat pentru sursa mai sus citată, episodul petrecut la UTA Arad: ”Sincer, nu aș vrea să intru foarte mult în detalii. Dacă dăm timpul înapoi, sezonul trecut am jucat 25 de meciuri. A fost o discuție între mine și antrenor și a fost decizia lui pe care am respectat-o. Nu vreau să dezgrop morții. Nu vreau să intru în polemici și să se creeze și mai multe discuții. Sincer, nu m-am așteptat la asta. Dar cred că poate trebuia să cadă cineva. Am avut o discuție cu Mister la pauză, dânsul s-a supărat, dar nu a fost cu înjurături sau cu altele. Doar o discuție bărbătească și s-a supărat pe mine. Am căzut dintr-o dată la echipa a doua.

Hai să lămurim ceva! Eu nu sunt un jucător cu probleme sau care să facă probleme! Nu are nicio legătură. Din 14 ani de seniorat nu m-am certat cu un coleg sau cu un antrenor. Chiar nu se pune problema de așa ceva. Am rămas prieten cu mulți colegi. S-a întâmplat și se poate întâmpla oricărui jucător. E fotbal.

Chiar nu pot să spun mai multe pe tema asta. Eu am încercat să am o discuție cu Lazslo Balint și să fiu reprimit dar nu s-a mai vrut. Eu cu conducerea și cu suporterii am rămas în relații foarte bune. Dacă eram un jucător cu probleme nu cred că se mai putea vorbi despre asta”.

”Să aibă încredere și să fie tot timpul cât mai aproape de noi! Doar împreună vom salva echipa. Sper să joc cât mai multe meciuri la Dinamo și să pot să ajut la îndeplinirea obiectivelor și să demonstrez că am valoare de Dinamo”, a fost mesajul lui Tomozei, pentru suporterii dinamoviști.

Marius Tomozei are 29 de meciuri în Liga 1 și peste 100 de meciuri în Liga 2. A mai evoluat pentru FC Snagov, Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, ASA Târgu Mureș, FC Costuleni, FC Caransebeș, FC Botoșani, CS Mioveni, Luceafărul Oradea, Dunărea Călărași, ACS Energeticianul, Metaloglobus și UTA.

Un gând despre &8222;Al doilea transfer al anului 2022 pentru ”câinii roșii”! Tomozei a dezvăluit de ce a ales Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s