Doi titulari în meciurile oficiale, absenți în amicalul cu Mioveni

Dinamo dispută astăzi, începând cu ora 12:30, primul meci amical din 2022, împotriva lui CS Mioveni.

Flavius Stoican a revenit pe banca tehnică în luna decembrie a anului trecut și după 7 zile de pregătire, va fi pe banca în primul meci meci amical de la revenirea la Dinamo.

Conform GSP, Iliev nu va fi oprit în lot pentru meciul de astăzi cu Mioveni, transmis în direct pe canalul de Youtube al prietenilor noștri de la Radio Dinamo1948. Probabil că se caută soluții astfel încât Dinamo să nu renunțe la Iliev fără a primi vreo oferta concretă, rămâne de văzut cum va fi gestionată plecarea bulgarului, care pare iminentă. Totodată, Steliano Fillip nu va fi nici el în lot pentru meciul de mâine de la Buftea, acesta acuză și ceva probleme medicale, dar și viitorul său la Dinamo este incert.

Dinamo o întâlnește pe Mioveni, în primul meci amical din 2022. CS Mioveni este o contracandidata a noastră pentru salvarea de la retrogradare, trupa argeșeană ne-a învins în penultimul meci din 2021 cu scorul de 2-1, după două goluri marcate în prelungiri.Va fi un test interesant pentru echipa noastră, care a transferat până acum doar doi jucători, Răzvan Patriche va fi în lot astăzi, în vreme Marius Tomozei va putea fi folosit doar în meciul de sâmbătă, cu Farul Constanța.

Este primul meci sub comanda lui Flavius Stoican, care sperăm să dea o altă față echipei, să vedem o altă exprimare în teren, împotriva unei contracandidate directe pentru evitarea retrogradării. Totodată, ne vom face o idee mai clară în ceea ce privește jucătorii pe care Flavius se bazează.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s