Video I Dorinel Munteanu nu a fost surprins de plecarea lui Mircea Rednic

Plecarea lui Mircea Rednic din ”haită” a venit ca o surpriză, la finalul anului trecut. ”Puriul” s-a despărțit de Dinamo, după niște conflicte cu jucătorii. Rezultatele erau și ele dezamăgitoare, iar antrenorul vroia schimbări masive, în iarnă. Conducerea s-a speriat că nu poate susține o asemenea politică.

Fostul jucător al lui Dinamo, Dorinel Munteanu afirmă că era sigur că acest lucru se va petrece și a explicat de ce Mircea Rednic nu era antrenorul potrivit pentru „câini”.

”Eram convins că Mircea Rednic nu va sta mult la Dinamo. El s-a dus cu planul lui, care nu se potrivea la Dinamo. În insolvență, altcineva conduce clubul, cei care vor să salveze echipa, să reducă din cheltuieli. Se fac niște sacrificii. Rednic vroia să aducă jucătorii lui, să aibă mână liberă, eram convins că nu rămâne”, a declarat Dorinel Munteanu, la Playsport Live.

Dorinel Munteanu a mărturisit că a fost și el „în cărți” pentru a prelua Dinamo în două rânduri. Prima oară a avut șansa să antreneze echipa noastră, în 2012. Munteanu era cel mai în vogă antrenor, de abia cucerise titlul cu Oțelul. Dar clubul era și atunci într-o situație grea. Ionuț Negoiță se pregătea să preia echipa și făcea promisiuni importante. Nicolae Badea și Dragoș Săvulescu încă erau la echipă, dar și atunci datoriile erau mari.

”Pentru mine a fost un moment bun, de abia luasem titlul la Oțelul. Domnul Negoiță nu era singur, mai erau și alți acționari. Au fost multe promisiuni, dar după 3 luni nu se îndeplinise nimic. Mai ales datoriile erau mari, la jucători, erau unii neplătiți de 5 luni, nu s-a rezolvat nimic. Eu am stat două luni, nu am luat niciun ban de la Dinamo și am și plătit 40.000 să plec în Rusia. Am discutat cu domnul Badea, care mi-a spus că nu sunt bani”, a explicat Dorinel Munteanu.

A doua oportunitate a avut-o de curând, când a avut discuții cu unii membri DDB: ”Am vorbit cu persoane de la DDB, dar nu a fost ceva concret. Mi s-a zis că voi fi sunat, dar nu s-a concretizat. Am avut posibilitatea să merg în Germania, în liga a treia, la Kaiserslautern, dar am preferat să rămân aici. Am ales cu sufletul. Totul e posibil, mai pot ajunge la Dinamo. Dar acum sunt la Oțelul, vreau să îi duc în prima ligă, ar fi ca și cum aș lua titlul”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s