Justin Ștefan anunț clar despre mărirea numărului de echipe din Liga 1

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit despre anumite probleme care există în fotbalul românesc.

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a abordat pe scurt mai multe subiecte, printre care și cel al numărului de echipe pe care îl va avea Liga 1 din sezonul viitor.

”Nu a existat nicio discuție în acest sens și mă îndoiesc că se vor face modificări. Actualul sistem este agreat de LPF, FRF si televiziunile partenere”, a declarat acesta pentru Digisport.

Programul etapei a 23-a din Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat, pe site-ul oficial, programul etapei a 23-a a Ligii 1, a doua care se va disputa în 2022. Cel mai important duel al rundei este Dinamo – FCSB, care se va disputa duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00.

Dinamo va disputa primul meci din 2022 în Liga I pe 21 ianuarie, în deplasare, la FC Argeș.

Flavius Stoican pierde primul meci pe banca lui Dinamo

Fără jucători importanți în primul „11”, precum Gabi Torje și Ricardo Grigore, care au acuzat o stare de răceala, dar și fără Steliano Filip, Iliev, Buleică și Tomozei, care au avut un program separat azi, Dinamo a jucat modest și pierdut contra celor de la CS Mioveni, 0-2.

Meciul amical s-a jucat la la Buftea, la Centrul Național de Fotbal. Scorul a fost deschis în minutul 42. După ce fundașii lui Dinamo au respins o centrarea, mingea a ajuns în bandă, la Daniel Toma. Acesta a intrat în careu, a trecut de doi dinamoviști și i-a pasat lui Sanoh, care a marcat cu un șut din prima, de la 6 metri.

Stoican a introdus mai mulți tineri în partea secundă, iar aceștia nu au avut forța de a pune probleme adversarilor. Scorul final stabilit în minutul 80, de Veres. Acesta a primit o pasă în careu, a profitat de lipsa de marcaj și a marcat cu un șut de la 10 metri.

Dinamo în prima repriză: Eșanu – Nica, Ehmann, Pariche, An. Radu – Răuță (cpt), Carp – Bordușanu, Matei, Sorescu – Ivanovski
Au mai jucat: Fara, Giafer, Popa, Amzar, Crețu, Cl. Stan, A. Bani, Mihaiu, Răducan, Țîră

În următorul amical, Dinamo va evolua la Ovidiu, sâmbătă 15 ianuarie (ora 18:00), împotriva Farului Constanța, în direct la Pro X.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s