Flavius Stoican, concluzii după amicalul cu CS Mioveni. Anunț despre viitorul lui Sorescu, Filip și Iliev la Dinamo

Dinamo a avut un parcurs de coșmar în actualul sezon. Cu 14 eșecuri în actualul sezon, „câinii” speră să aibă parte de un nou început cu Flavius Stoican pe bancă.

Însă până la disputarea primului meci oficial din 2022, Dinamo a întâlnit astăzi, într-un meci amical pe CS Mioveni, una dintre adversarele directe din acest sezon pentru evitarea retrogradării.

Fără jucători importanți în primul „11”, precum Gabi Torje și Ricardo Grigore, care au acuzat o stare de răceala, dar și fără Steliano Filip, Iliev, Buleică și Tomozei, care au avut un program separat azi, Dinamo a jucat modest și pierdut contra celor de la CS Mioveni, 0-2.

Meciul amical s-a jucat la la Buftea, la Centrul Național de Fotbal. Scorul a fost deschis în minutul 42. După ce fundașii lui Dinamo au respins o centrarea, mingea a ajuns în bandă, la Daniel Toma. Acesta a intrat în careu, a trecut de doi dinamoviști și i-a pasat lui Sanoh, care a marcat cu un șut din prima, de la 6 metri.

Stoican a introdus mai mulți tineri în partea secundă, iar aceștia nu au avut forța de a pune probleme adversarilor. Scorul final stabilit în minutul 80, de Veres. Acesta a primit o pasă în careu, a profitat de lipsa de marcaj și a marcat cu un șut de la 10 metri.

La finalul partidei, Flavius Stoican a recunoscut că este dezamăgit de rezulatul jocului cu CS Mioveni, însă le-a găsit jucătorilor și circumstanțe atenuante pentru evoluțiile mai puțin convingătoare.

”Mă deranjează și când pierd meciuri amicale, dar jucătorii au circumstanțe, că încărcăm în perioada asta, avem Însă fiecare dintre noi trebuie să se analizeze.

Sunt convins că o vom scoate la capăt. Știu că timpul este scurt, suntem contra-timp, acum nu ne lamentăm că e timpul scurt”, a declarat Flavius Stoican.

Deian Sorescu rămâne la Dinamo

După jocul de verificare, Flavius Stoican a vorbit despre situația lotului lui Dinamo și a anunțat că Steliano Filip, care nu a jucat cu CS Mioveni, va pleca în această iarnă.

Tehnicianul de 45 de ani, venit in iarnă, a transmis că decizia îi aparține lui Steliano Filip și a fost luată din cauza unui ”blocaj psihic” apărut în urma criticilor venite din partea suporterilor.

”Steliano Filip și-a exprimat foarte clar dorința de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat, nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu”, a explicat Flavius Stoican.

În aceeași situație este și portarul bulgar Plamen Iliev: ”Iliev a primit 400 de mesaje, în care toată lumea îl critică. Familia nu vrea să continue, e o situație dificilă la cei doi, au primit multe amenințări și se gândesc la sănătatea familiilor”, a spus Flavius Stoican.

Într-o situație diametral opusă se află Deian Sorescu! Stoican, a anunțat că a discutat cu Sorescu, iar fotbalistul i-a transmis că vrea să rămână.

”Deian și-a exprimat dorința de a continua la Dinamo. Și de la el îmi doresc să joace la un nivel ridicat, pentru că are potențial, dar trebuie să fie cu capul la Dinamo”, a anunțat Flavius Stoican.

5 gânduri despre &8222;Flavius Stoican, concluzii după amicalul cu CS Mioveni. Anunț despre viitorul lui Sorescu, Filip și Iliev la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s