Filip nu mai poate, suporterii nu îl mai vor: ”Sunt extenuat psihic!”

Steliano Filip (27 de ani) s-a întors la Dinamo la începutul iernii trecute, după ce a schimbat mai multe echipe în trei ani, iar la aproximativ un an distanță vrea să plece din nou, în ciuda faptului că Flavius Stoican (45 de ani) l-a înlocuit pe banca tehnică pe Mircea Rednic (59 de ani), cel care l-a dat afară din lot.

Steliano Filip este un jucător care nu își dorește să mai rămână la Dinamo, fanii dinamoviști nu îl mai vor nici ei în tricoul lui Dinamo, dar conducerea clubului nu vrea să renunțe în orice condiții la serviciile sale.

După ce Flavius Stoican a anunțat miercuri după meciul amical cu Mioveni, faptul că Steliano Filip nu mai vrea să continue la Dinamo, acum și fundașul stânga afirmă că s-a săturat de criticile şi înjurăturile fanilor şi anunţă că decizia de a pleca din Ştefan cel Mare nu mai poate fi întoarsă de nimeni.

”Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe. Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot!

Eu am venit la Dinamo deși aveam oferte mult mai bune din punct de vedere financiar, atât din Liga 1, cât și din străinătate. Am făcut-o pentru că iubesc acest club și iubesc suporterii din Ștefan cel Mare. Cu atât mai mare mi-a fost mirarea când am văzut la ce tratament sunt supus în ultima perioadă.

Am fost bombardat pe conturile mele de socializare cu înjurături și amenințări constante din partea fanilor. Nu mă sperie și nu mi-e frică de nimeni, dar sunt dezamăgit de faptul că oamenii cu care am crescut în tribune mă tratează așa, total nemeritat.

Cei care au dat în mine și aici mă refer la antrenori și persoane importante din fotbalul românesc care m-au acuzat de diverse, mă pupă și mă iau în brațe când mă văd! Cred că puteau sa se intereseze puțin sau să mă întrebe pe mine direct ce au de spus, înainte să vorbească despre persoana mea.

Poate că am greșit și eu pentru că am răspuns pe rețelele de socializare unor persoane care mi-au scris. Am făcut-o pentru că aveam peste 500 de mesaje și la un moment dat efectiv cedezi psihic”, a declarat Steliano Filip, conform Prosport.

Mesaj pentru Flavius Stoican: ”Vreau să îi mulţumesc foarte mult lui Mister Stoican pentru că a fost mai mult decât înţelegător cu mine. Am vorbit cu el şi i-am transmis ce simt. Eu am o relaţie foarte bună cu el pentru că m-a mai antrenat şi mă cunoaşte foarte bine. Îmi pare nespus de rău pentru că mi-aş fi dorit să arătăm tuturor că putem să redresăm situaţia, dar eu efectiv nu mai pot psihic. Oricum, Dinamo nu stă în Steliano Filip şi nu o să stea vreodată într-un jucător”.

Anunț despre viitorul lui Sorescu, Filip și Iliev la Dinamo

După jocul de verificare, Flavius Stoican a vorbit despre situația lotului lui Dinamo și a anunțat că Steliano Filip, care nu a jucat cu CS Mioveni, va pleca în această iarnă.

Tehnicianul de 45 de ani, venit in iarnă, a transmis că decizia îi aparține lui Steliano Filip și a fost luată din cauza unui ”blocaj psihic” apărut în urma criticilor venite din partea suporterilor.

”Steliano Filip și-a exprimat foarte clar dorința de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat, nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu”, a explicat Flavius Stoican.

În aceeași situație este și portarul bulgar Plamen Iliev: ”Iliev a primit 400 de mesaje, în care toată lumea îl critică. Familia nu vrea să continue, e o situație dificilă la cei doi, au primit multe amenințări și se gândesc la sănătatea familiilor”, a spus Flavius Stoican.

Într-o situație diametral opusă se află Deian Sorescu! Stoican, a anunțat că a discutat cu Sorescu, iar fotbalistul i-a transmis că vrea să rămână.

”Deian și-a exprimat dorința de a continua la Dinamo. Și de la el îmi doresc să joace la un nivel ridicat, pentru că are potențial, dar trebuie să fie cu capul la Dinamo”, a anunțat Flavius Stoican.

  • 6 goluri a reuşit Steliano în cele 158 de meciuri jucate pentru Dinamo în Liga I!

Un gând despre &8222;Filip nu mai poate, suporterii nu îl mai vor: ”Sunt extenuat psihic!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s