Steliano Filip, disperat să plece de la Dinamo: ”Mi-a trimis mesaj la ora două dimineața!” Răspunsul lui Zăvăleanu

Steliano Filip vrea să o părăsească pe Dinamo şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a îşi îndeplini dorinţa.

Steliano Filp este fotbalistul pentru care conducerea clubului iîmpreună cu DDB au făcut eforturi uriașe ca să îl aducă la Dinamo, dar să îi plătească și unul dintre cele mai mari salarii de la echipă. În acest moment fostul internațional este cu leafa la zi.

Însă, Steliano Filip se pare că a cedat psihic și vrea să plece de la Dinamo, deși a susținut într-un interviu în ProSport că suporterii au început să îl amenințe prin zeci de mesaje, dar acest lucru nu îl sperie.

Joi noaptea, fundaşul stânga i-a dat un mesaj administratorului judiciar de la Dinamo, prin care îl ruga insistent să fie lăsat liber de contract.

Răzvan Zăvăleanu i-a răspuns însă că nu va fi lăsat să plece şi că se poate despărţi de club doar dacî vine cu o ofertă din altă parte.

”Este adevărat că am primit mesaj de la Filip, dar vreau să vă spun foarte sincer încă de la început că problema este clară pentru noi, atât în cazul lui Steliano Filip cât şi în cel al lui Plamen Iliev.

Ei voi să plece de la Dinamo, dar vor să fie lăsaţi de către noi liberi de contract. Acest lucru nu se poate, iar noi nu acceptăm niciodată aşa ceva.

Nu vreu să devalizez clubul prin lăsarea lor liberi de contract. Ambii jucători ştiu foarte bine ce sacrificii am făcut pentru ei ca să le suportăm salariile, iar acest lucru îl facem în situaţia de criză în care ne aflăm acum.

Să ne aducă oferte, iar noi pentru un preţ corect vom sta la negocieri. Nu ne-a fost deloc uşor să îi aducem, iar suporterii ne ajută foarte mult financiar.

Dar, am primit un mesaj joi noaptea, cam pe pe la ora două, prin care Filp mă anunţa că vrea să plece acasă. Mi-a spus că are insomii noaptea şi nu mai poate să stea la noi.

Eu îl consider pe Steliano Filip un băiat raţional şi cred că el realizează ce eforturi s-au facut ca lui să îi fie plătit salariul în condiţiile noastre de criză.

Nu vreau să cred că el este învăţat de cineva să provoace vreun scandal cu plecarea asta a lui acasă. El este un fotbalist profesionist şi se află sub contract, iar acest contract trebuie respectat.

Am spus că nu sunt de acord cu unele reacţii ale suporterilor, dar totuşi au şi ei dreptul la nişte păreri după ce au plătit atât de mulţi bani că să ţină echipa în viaţă.

Filip trebuie să se gândească foarte bine la cea vrea să facă”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform prosport.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s