Iuliu Mureșan anunță măsuri dure pentru Steliano Filip: „Mă deranjează foarte tare”

Steliano Filip vrea să o părăsească pe Dinamo şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a îşi îndeplini dorinţa, dar nici clubul nu vrea să îl lase să plece fără să recupereze din banii ”sparţi” pe el.

Iuliu Mureşan s-a declarat deranjat de faptul că Steliano Filip forţează despărţirea de Dinamo. Filip nu este singurul care îi dă bătăi de cap lui Mureşan, preşedintele este deranjat şi de atitudinea lui Plamen Iliev.

Cei doi au fost avertizaţi şi chiar ameninţaţi că vor fi trimişi la echipa a doua dacă nu-şi respectă atribuţiile din contract!

”Steliano e în aceeaşi situaţie ca Iliev, tot timpul dă mesaje, se plânge că nu mai poate, că nu mai rezistă, că nu doarme noaptea, că a primit sute de mesaje. A greşit că a răspuns la anumite mesaje, trebuia să nu se uite la ele, pentru că doar te încarcă negativ. Poporul întotdeauna are dreptate, fanii au dreptate, trebuie să iei doar partea bună a lucrurilor.

Jucătorii sunt sub contract, iar cei mai mulţi dintre ei vor să plece gratis, ceea ce e imposibil. Legea insolvenţei nu ne dă voie să-i lăsăm să plece gratis, nici nu vrem. Să vină totuşi cu o ofertă, o sumă rezonabilă, dar deocamdată nu există oferte.

O să încep să le dau amenzi, îi trimit la echipa a doua, nu ai ce face altceva. Situaţia la nivelul lotului e instabilă. Jucători importanţi vor să plece, nu vor să se antreneze, să intre pe teren şi să-şi aducă aportul la rezolvarea problemelor. Pe mine, personal, mă deranjează asta foarte tare. O să iau măsuri sigur!”, a declarat Mureşan la Pro X.

Filip nu mai poate, suporterii nu îl mai vor: ”Sunt extenuat psihic!”

”Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe. Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot!

Eu am venit la Dinamo deși aveam oferte mult mai bune din punct de vedere financiar, atât din Liga 1, cât și din străinătate. Am făcut-o pentru că iubesc acest club și iubesc suporterii din Ștefan cel Mare. Cu atât mai mare mi-a fost mirarea când am văzut la ce tratament sunt supus în ultima perioadă.

Am fost bombardat pe conturile mele de socializare cu înjurături și amenințări constante din partea fanilor. Nu mă sperie și nu mi-e frică de nimeni, dar sunt dezamăgit de faptul că oamenii cu care am crescut în tribune mă tratează așa, total nemeritat.

Cei care au dat în mine și aici mă refer la antrenori și persoane importante din fotbalul românesc care m-au acuzat de diverse, mă pupă și mă iau în brațe când mă văd! Cred că puteau sa se intereseze puțin sau să mă întrebe pe mine direct ce au de spus, înainte să vorbească despre persoana mea.

Poate că am greșit și eu pentru că am răspuns pe rețelele de socializare unor persoane care mi-au scris. Am făcut-o pentru că aveam peste 500 de mesaje și la un moment dat efectiv cedezi psihic”, a declarat Steliano Filip.

2 gânduri despre &8222;Iuliu Mureșan anunță măsuri dure pentru Steliano Filip: „Mă deranjează foarte tare”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s