Video I Alexandru Răuță, încrezător după remiza cu Farul

Farul Constanța și Dinamo au remizat într-un meci amical disputat sâmbătă, scor 2-2, la Ovidiu.

Chiar dacă a fost un simplu joc de pregătire, cele două echipe au tratat partida ca și cum ar fi fost una oficială. A fost multă tensiune la Ovidiu, iar jucătorii de la Farul și Dinamo au fost aproape chiar și de un conflict în finalul primei reprize.

În urma meciului din această seară, căpitnul lui Dinamo este încrezător că echipa se pot salva de la retrogradare.

”Știam că va fi un meci greu. A fost un meci util și pentru noi și pentru ei. Suntem bucuroși că am marcat de două ori și că am făcut o partidă bună.

A fost o altercație (la finalul primei reprize). Ca la ultimele noastre meciuri, suntem mai agitați.

S-a schimbat atmosfera după venirea lui Flavius, dar nici cu Mircea Rednic nu era rea. Așa cum știti, rezultatele sunt cele care țin un antrenor. Când ai rezultate, atmosfera e bună, când nu…”, a spus Răuță la finalul meciului cu Farul.

Mijlocașul lui Dinamo îi sfătuiește pe cei din conducerea clubului să-i lase pe Filip și Iliev să plece.

”Sunt doi jucători buni (Filip și Iliev), dar dacă nu se înțeleg cu conducerea, atunci consider că ar trebui să fie lăsați să plece, să rămână doar cei care vor fi cu sufletul alături de Dinamo până la final”, a mai spus căpitanul lui Dinamo.

Plecarea lui Sorescu, o pierdere majoră pentru Dinamo

”Dacă pleacă Sorescu ar fi o pierdere imensă. Pentru el mi-aș dori să plece la mai bine, însă noi vom pierde mult dacă el pleacă”, este de părere Răuță.

  • Răuță e la Dinamo din vara lui 2019, când a venit gratis după plecarea de la FC Voluntari. A mai evoluat la FC Argeș, CS Mioveni, Pandurii și Poli Iași.

Iuliu Mureșan anunță măsuri dure pentru Steliano Filip

”Steliano e în aceeaşi situaţie ca Iliev, tot timpul dă mesaje, se plânge că nu mai poate, că nu mai rezistă, că nu doarme noaptea, că a primit sute de mesaje. A greşit că a răspuns la anumite mesaje, trebuia să nu se uite la ele, pentru că doar te încarcă negativ. Poporul întotdeauna are dreptate, fanii au dreptate, trebuie să iei doar partea bună a lucrurilor.

Jucătorii sunt sub contract, iar cei mai mulţi dintre ei vor să plece gratis, ceea ce e imposibil. Legea insolvenţei nu ne dă voie să-i lăsăm să plece gratis, nici nu vrem. Să vină totuşi cu o ofertă, o sumă rezonabilă, dar deocamdată nu există oferte.

O să încep să le dau amenzi, îi trimit la echipa a doua, nu ai ce face altceva. Situaţia la nivelul lotului e instabilă. Jucători importanţi vor să plece, nu vor să se antreneze, să intre pe teren şi să-şi aducă aportul la rezolvarea problemelor. Pe mine, personal, mă deranjează asta foarte tare. O să iau măsuri sigur!”, a declarat Mureşan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s