Steliano Filip și-a găsit echipă, dar Dinamo nu-l lasă să plece liber

Steliano Filip se află în conflict cu suporterii, astfel că, din cauza presiunii uriașe, a cedat și vrea să o părăsească pe Dinamo şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a îşi îndeplini dorinţa, dar nici clubul nu vrea să îl lase să plece fără să recupereze din banii ”sparţi” pe el.

Fotbalistul de 27 de ani s-a înțeles cu gruparea Mezokovesdi din Ungaria în privința unui transfer, dar maghiarii i-au transmis că nu vor achita niciun euro în schimbul său, scrie emanuelrosu.ro. Filip încearcă acum să-i convingă pe șefii lui Dinamo să-l lase să plece liber în Ungaria.

Mezokovesdi se află pe locul 6 în Ungaria și mai are doi fotbaliști români în lot: Andreias Calcan și Arpad Tordai. La Mezokovesdi a evoluat până în această iarnă și atacantul Jakub Vojtus, care tocmai a fost transferat de Rapid.

În tinerețe, fundașul stânga era considerat unul dintre cei mai buni tineri jucători români. El chiar a evolaut, alături de România, la EURO 2016, însă mai apoi cariera lui a luat-o pe un trend descendent. În 2018, pleca de la Dinamo la Hajduk Split, în Croația, iar de acolo au început problemele pentru el.

Au urmat experiențe ratate la Dunărea Călărași, Viitorul Constanța (actuala Farul) și AE Larisa, până la revenirea la Dinamo.

„A fost și este jucătorul nostru, dar e un jucător care n-a avut minte să devină jucător. A apucat Campionatul European din Franța, unde avea posibilitatea să joace titular. Să devină numărul 4 al echipei naționale. Juca cu alt număr, credeți-mă că i-am zis ‘Pune-ți, bă, numărul 3’. Și-a pus 7, că să pară mai așa.

N-a avut cap să rămână la echipa națională, a vrut să se însoare repede, s-a despărțit și așa mai departe. Nu știu de la ce și cum, dar Filip a avut un traseu incredibil”, a explicat Becali, la digisport.

  • Steliano Filip are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți de la Dinamo.
  • În toată cariera lui, Filip a jucat 277 de meciuri, dintre care 188 la Dinamo. 10 goluri și 22 de pase de gol are acesta în palmares, având în CV și 7 meciuri pentru echipa națională, pentru care a debutat în noiembrie 2017.

Iuliu Mureșan anunță măsuri dure pentru Steliano Filip

”Steliano e în aceeaşi situaţie ca Iliev, tot timpul dă mesaje, se plânge că nu mai poate, că nu mai rezistă, că nu doarme noaptea, că a primit sute de mesaje. A greşit că a răspuns la anumite mesaje, trebuia să nu se uite la ele, pentru că doar te încarcă negativ. Poporul întotdeauna are dreptate, fanii au dreptate, trebuie să iei doar partea bună a lucrurilor.

Jucătorii sunt sub contract, iar cei mai mulţi dintre ei vor să plece gratis, ceea ce e imposibil. Legea insolvenţei nu ne dă voie să-i lăsăm să plece gratis, nici nu vrem. Să vină totuşi cu o ofertă, o sumă rezonabilă, dar deocamdată nu există oferte.

O să încep să le dau amenzi, îi trimit la echipa a doua, nu ai ce face altceva. Situaţia la nivelul lotului e instabilă. Jucători importanţi vor să plece, nu vor să se antreneze, să intre pe teren şi să-şi aducă aportul la rezolvarea problemelor. Pe mine, personal, mă deranjează asta foarte tare. O să iau măsuri sigur!”, a declarat Mureşan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s