Probleme cu accidentările pentru Flavius Stoican înaintea meciului cu FC Argeș

Dinamo se pregătește pentru o ultimă parte de foc a sezonului, când echipa trebuie să părăsească penultimul loc al clasamentului Ligii 1 pentru a evita retrogradarea directă. În această iarnă, echipa noastră s-a întărit în apărare prin aducerea lui Răzvan Patriche și Marius Tomozei, cărora li se adaugă și Igor Jovanovic, fotbalist așteptat să semneze în cel mai scurt timp.

Din pacate, Flavius încă nu are la dispoziție un lot foarte numeros valoric și fiecare absență contează, mai ales că încă se așteaptă transferuri, care momentan întârzie. În zilele ce urmează, sunt așteptați să semneze doi jucători, un portar și se speră că se va rezolva situația francezului de 21 de ani. însă pe parcurs vor mai veni și alți jucători, pe posturi descoperite, mai ales în atac, unde suferim în continuare.

Din păcate, pentru meciul cu Argeș sunt deja câteva absențe, nu îi mai menționăm pe Filip și Iliev, care vor să plece, iar clubul nu vrea să renunțe în orice condiții la serviciile lor. Ricardo Grigore, care nu a evoluat până acum în vreun meci amical, a fost racit înainte de meciul cu Mioveni, acum a acuzat o lovitură la tendon, iar viitorul său la Dinamo este sub semnul întrebării, mai ales că Stoican pare să se bazeze pe experiența în apărare, iar Ehmann are deja un mare avantaj, faptul că este eligibil U21. Totodată, Ehmann a evoluat foarte bine cu Farul. Dinamo are probleme și între buturi, Mihai Eșanu are o fractură cu deplasare a degetului medius, suferită în amicalul Dinamo – CS Mioveni, scor 0-2. Cel mai probabil, Eșanu va reveni pe gazon după o perioadă de 4-6 săptămâni, iar ”câinii” se vor baza pe rezerva Ștefan Fara dacă nu va fi adus un alt portar.

Carp și Mihaiu, incerți

Cătălin Carp și Andreas Mihaiu au ieșit accidentați în meciul cu Farul, încă înainte de pauză. La Mihaiu, din informațiile apărute, accidentarea pare una mai de durată, probabil nu va putea evolua vineri seara, dar Cătălin Carp are șanse mari să fie la Pitești, o veste bună, în condițiile în care suferim puțin la mijlocul terenului. Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a anunțat că fotbalistul în vârstă de 28 de ani are șanse mari să fie apt de joc pentru primul meci oficial din 2022.

Atât el, cât și Andreas Mihaiu, vor fi supuși în cursul zilei de luni, unui test RMN.

”Mâine vor efectua RMN și vom vedea atunci sigur. Probabil, Carp va fi apt la meciul cu Argeș”, a declarat Iuliu Mureșan pentru gsp.ro.

Mureșan anunță noi transferuri la Dinamo

”Trebuie să demonstrăm că începem să ieșim din pasa proastă în care am intrat, mai trebuie să aducem jucători. Încă trei jucători cu care am discutat, unul vine sigur mâine. E vorba de Igor, pe care-l știți, va mai veni un mijlocaș central și încă un atacant.

Să vedem dacă o să mai apară ceva. De un portar avem nevoie, Iliev nu vrea să mai vină la Dinamo, vine doar la sală, din păcate Eșanu s-a accidentat, și-a rupt un deget de la o mână și va sta vreo trei săptămâni sau o lună. O să fim un grup mai unit și o să avem o prestație mult mai bună decât cea de până acum.

O să ne asigurăm de luni serviciile unui portar, sper să ne acoperim și acest post. Nu e român. Ne cunoaștem, am mai colaborat. Încercăm să rezolvăm problemele și să umplem acele goluri care sunt în echipă”, a spus Iuliu Mureșan.

  • Înainte de reluarea Ligii 1, Dinamo este pe locul 15, direct retrogradabil, cu 12 puncte.

Un gând despre &8222;Probleme cu accidentările pentru Flavius Stoican înaintea meciului cu FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s