Dinamo, egal la Ovidiu cu echipa lui Gică Hagi

După înfrângerea din amicalul cu Mioveni, Dinamo a reuşit un egal cu Farul lui Gică Hagi. Ivanovski şi Sorescu au marcat pentru echipa antrenată de Flavius Stoican, în timp ce pentru Farul a marcat golgheterul Jefte Bentacor, scorul final fiind 2-2.

Farul a început mai bine partida, dar Dinamo a deschis scorul. Buleică, la un pas să semneze cu echipa lui Stoican, a pasat decisiv la reușita lui Ivanosvki (26). De altfel, „extrema” a evoluat convingător și e foarte probabil să-i fi convins astăzi pe șefii „haitei”.

Dinamo a avut și ghinion în prima parte și i-a pierdut pe Mihaiu și Carp, ambii acuzând probleme musculare.

Farul a reușit să întoarca scorul în startul reprizei secunde: „dublă” Jefte în decurs de 10 minute. Golul doi înscris de spaniol a însemnat, de fapt, o gafă a portarului Fara. Goalkeeperului dinamovist i-a trecut balonul pe sub brațe.

Finalmente egal. Bordușanu l-a pus în cursă pe Deian Sorescu, iar produsul de export numărul unu al lui Dinamo l-a executat pe Brănescu (67).

Acesta ar putea fi ultimul gol marcat de Sorescu pentru dinamovişti. Chiar înaintea amicalului de la Constanţa, Iuliu Mureşan a anunţat că sunt şanse mari ca Sorescu să plece. Directorul executiv al câinilor spune că există două oferte concrete pentru „perla” dinamoviştilor şi speră ca în următoarele zile să se finalizeze negocierile.

”Nu sunt zvonuri, există oferte pentru Sorescu, sunt două echipe concrete și să vedem. Sper să se finalizeze într-o zi sau două. A trecut prin momente grele, acel episod când a fost dezbrăcat de galerie l-a marcat puțin. O să mai aducem jucători, avem în lucru 3-4 jucători, poate reușim să-i aducem pe toți. Nu este fricos și apreciez foarte mult acest lucru la el. Dacă nu era așa bun, nu avea oferte”, a spus Iuliu Mureșan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s