Flavius Stoican, după remiza cu Farul: ”Îmi dă speranțe acest joc”

Farul Constanța și Dinamo au remizat într-un meci amical disputat sâmbătă, scor 2-2, la Ovidiu.

Chiar dacă a fost un simplu joc de pregătire, cele două echipe au tratat partida ca și cum ar fi fost una oficială. A fost multă tensiune la Ovidiu, iar jucătorii de la Farul și Dinamo au fost aproape chiar și de un conflict în finalul primei reprize și la finalul meciului. ”Au fost certuri, discuții, ca la fotbal. Și la un amical sunt dueluri, se joacă”, a spus la finalul meciului, Flavius Stoican.

Flavius Stoican antrenorul lui Dinamo, e dezamăgit de faptul că Andreas Mihaiu și Cătălin Carp, au ieșit accidentați în prima repriză.

”Sunt un pic trist că doi jucători au ieșit accidentați azi, mă refer la Mihaiu și Carp. Sper să nu fie ceva grav și să poată reveni rapid la antrenamente cei doi.

Starea de spirit a noastră a fost foarte bună. Putem deveni o echipă. Au fost momente în care jucătorii s-au ajutat în teren, am avut ocazii și mă bucură asta. Important e ca jucătorii să realizeze că dacă nu formăm o echipă ne va fi foarte greu. Îmi dă speranțe acest joc.

Va fi încununarea evoluției lui (Sorescu) de până acum. Mi-aș dori să rămână. Potențialul lui e enorm. Dacă el are oferte, înseamnă că are un potențial fantastic. El a ieșit în față chiar dacă Dinamo e pe locul 15 în Liga 1. Dacă noi eram mai sus, cu siguranță cota lui era mai mare. Contează ca el să fie mulțumit dacă va pleca la alt club. Pentru mine, nu e un motiv de bucurie că pleacă, dar m-aș bucura pentru el și am ameliora în același timp situația financiară.

Cred în el (Buleică), am crezut mereu și sunt convins că va demonstra ceea ce știe. Sunt mulți oameni care îl critică, dar contează ca el să nu pună la suflet și să fie atent doar la fotbal. Are un potențial enorm. Colegii lui l-au primit cum trebuie. Dacă-l cheamă la Survivor, se duce în timpul liber. Până atunci, e la Dinamo!”, a declarat Stoican la finalul remizei cu Farul.

Înainte de reluarea Ligii 1, Dinamo este pe locul 15, direct retrogradabil, cu 12 puncte. Echipa lui Flavius Stoican va juca primul meci împotriva celor de la FC Argeș, în deplasare.

Un gând despre &8222;Flavius Stoican, după remiza cu Farul: ”Îmi dă speranțe acest joc”&8221;

Lasă un răspuns