Sorescu: ”I-am transmis domnului Mureșan să nu-mi spună nimic!”

Farul și Dinamo au remizat, scor 2-2, într-un joc amical. Deian Sorescu a marcat golul de 2-2 și a avut o reacție surprinzătoare în momentul în care a fost întrebat despre transferurile care au sosit pe numele său.

Acesta spune că nu vrea să vorbească despre plecarea din „haită” decât în momentul în care situația va fi clarificată în totalitate și a declarat că a purtat o discuție cu Iuliu Mureșan și l-a rugat pe acesta să nu-i spună nimic despre cluburile care se interesează de el până nu va exista ceva concret, deoarece dorește să se concentreze pe ce are de făcut la Dinamo.

”Am tratat serios meciul Este ultimul nostru amical. Încercăm să ne apropiem de 100%. În meciurile oficiale vom pleca cu o singură idee: să nu luăm gol. De astăzi înainte vom juca fiecare meci ca pe o final.

Eu nu m-am schimbat deloc. Am continuat să mă antrenez foarte bine. A fost și o zi specială pentru mine că astăzi e ziua mamei, peste câteva zile, a iubitei. Le dedic lor reușita din acesta seară.

Nu mă interesează acest subiect. Am vorbit cu domnul Mureșan și i-am zis că orice vine pe numele meu să nu-mi spună, pentru că nu vreau să mă distragă nimic de la joc. Vreau să mă anunțe doar dacă e nevoie să mă duc să semnez”, a spus Deian Sorescu la finalul partidei.

Mureșan anunță noi transferuri la Dinamo

Directoul executiv de la Dinamo, Iuliu Mureșan, a declarat că echipa antrenată de Flavius Stoican pregătește mai multe mutări. „Câinii” vor să-și revitalizeze lotul pentru partea a doua a sezonului.

”Trebuie să demonstrăm că începem să ieșim din pasa proastă în care am intrat, mai trebuie să aducem jucători. Încă trei jucători cu care am discutat, unul vine sigur mâine. E vorba de Igor, pe care-l știți, va mai veni un mijlocaș central și încă un atacant.

Să vedem dacă o să mai apară ceva. De un portar avem nevoie, Iliev nu vrea să mai vină la Dinamo, vine doar la sală, din păcate Eșanu s-a accidentat, și-a rupt un deget de la o mână și va sta vreo trei săptămâni sau o lună. O să fim un grup mai unit și o să avem o prestație mult mai bună decât cea de până acum.

O să ne asigurăm de luni serviciile unui portar, sper să ne acoperim și acest post. Nu e român. Ne cunoaștem, am mai colaborat. Încercăm să rezolvăm problemele și să umplem acele goluri care sunt în echipă”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit sport.ro.

  • Înainte de reluarea Ligii 1, Dinamo este pe locul 15, direct retrogradabil, cu 12 puncte. Echipa lui Flavius Stoican va juca primul meci împotriva celor de la FC Argeș, în deplasare.

2 gânduri despre &8222;Sorescu: ”I-am transmis domnului Mureșan să nu-mi spună nimic!”&8221;

Lasă un răspuns