Răzvan Zăvăleanu: ”Momentan nu ne convine suma primită pentru el”. Negocierile pentru transferul unui dinamovist, au intrat în impas

Dinamo se pregătește pentru o ultimă parte de foc a sezonului, când echipa trebuie să părăsească penultimul loc al clasamentului Ligii 1 pentru a evita retrogradarea directă.

În această iarnă, echipa noastră s-a întărit în apărare prin aducerea lui Răzvan Patriche și Marius Tomozei, cărora li se adaugă Alin Buleică și Igor Jovanovic, fotbaliști așteptați să semneze în cel mai scurt timp.

Dinamo este concentrată și pe vânzarea lui Deian Sorescu, 24 de ani, la Rakow Czestochowa (locul 3 în Polonia). Suma propusă de gruparea din Polonia este, însă, mult sub cea solicitată de Dinamo, care vrea 800.000 și 20% dintr-un eventual viitor transfer pentru a-l ceda pe Deian Sorescu în această perioadă de mercato.

Potrivit Prosport, Rakow Czestochowa, ocupanta locului trei în prima ligă din Polonia, este dispusă să plătească 400.000 de euro pentru Deian Sorescu.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Deian Sorescu și a explicat că suma propusă de polonezi nu poate fi acceptată, având în vedere că este chiar mai mică decât cea pe care voia s-o plătească FCSB în vară, 700.000 de euro.

”Cu Deian, situația este diferită față de cea a lui Steliano Filip. În cazul lui Sorescu noi ne aflăm în negocieri pentru un transfer pe bani, dar a intervenit o problemă. Una s-a vorbit la telefon, mă refer la bani, și alta s-a oferit apoi.

Suma este mult prea mică față de ce-am primit de la Gigi Becali în vara trecută. Partenerii noștri de discuții știu foarte bine cât dorim noi pentru un transfer al lui Sorescu.

Noi sperăm totuși ca în următoarea perioadă să ajungem la un numitor comun. Dar, dacă totuși nu ne vom înțelege, atunci asta este situația, iar Deian va juca în continuare la Dinamo. Avem mare nevoie de el”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit sursei citate.

Deian Sorescu nu vrea să vorbească despre plecare și dorește să se concentreze pe ce are de făcut la Dinamo

”Am tratat serios meciul Este ultimul nostru amical. Încercăm să ne apropiem de 100%. În meciurile oficiale vom pleca cu o singură idee: să nu luăm gol. De astăzi înainte vom juca fiecare meci ca pe o final.

Eu nu m-am schimbat deloc. Am continuat să mă antrenez foarte bine. A fost și o zi specială pentru mine că astăzi e ziua mamei, peste câteva zile, a iubitei. Le dedic lor reușita din acesta seară.

Nu mă interesează acest subiect. Am vorbit cu domnul Mureșan și i-am zis că orice vine pe numele meu să nu-mi spună, pentru că nu vreau să mă distragă nimic de la joc. Vreau să mă anunțe doar dacă e nevoie să mă duc să semnez”, a spus Deian Sorescu la finalul amicalului Farul – Dinamo 2-2.

Lasă un răspuns