Plamen Iliev rămâne la Dinamo. Echipa care îl dorea și-a retras interesul pentru acesta

Portarul bulgar Plamen Iliev (30 de ani) vrea să-i fie reziliat contractul cu Dinamo, dar clubul nu concepe să-l piardă gratis.

După ce și-a exprimat dorința de a pleca de la Dinamo în această iarnă, administratorul special al Dinamo, Iuliu Mureșan, a subliniat că jucătorul nu poate părăsi echipa gratis.

”Filip și Iliev nu pot pleca liberi, sunt jucători valoroși, jucători în care s-a investit, iar Dinamo nu-i poate lăsa liberi. Administratorul judiciar nu ne permite să-i lăsăm liberi.

Le-am spus și lor că nu este posibil să plece liberi, trebuie să vină cu oferte și le dăm drumul”, a declarat Mureșan după meciul amical de sâmbătă cu Farul Constanța.

Echipa care l-a dorit imediat pe Iliev a fost Ludogoreț Razgrad, însă pretențiile dinamoviștilor i-au făcut pe campionii Bulgariei să renunțe la transferul celui considerat ”goalkeeper-ul numărul 1 din țară când vorbim despre reflexele la șuturile din apropiere”, conform TopSport.

”Iliev, care încă este legat de Dinamo, a mai jucat la Ludogoreț. A făcut multe meciuri foarte bune, dar a avut și partide slabe. În plus, situația sa este neclară, așa că echipa din Razgrad se va reorienta mai mult ca sigur spre un alt portar, care va fi străin”, a scris astăzi sursa citată.

Mureșan anunță noi transferuri la Dinamo

”Trebuie să demonstrăm că începem să ieșim din pasa proastă în care am intrat, mai trebuie să aducem jucători. Încă trei jucători cu care am discutat, unul vine sigur mâine. E vorba de Igor, pe care-l știți, va mai veni un mijlocaș central și încă un atacant.

Să vedem dacă o să mai apară ceva. De un portar avem nevoie, Iliev nu vrea să mai vină la Dinamo, vine doar la sală, din păcate Eșanu s-a accidentat, și-a rupt un deget de la o mână și va sta vreo trei săptămâni sau o lună. O să fim un grup mai unit și o să avem o prestație mult mai bună decât cea de până acum.

O să ne asigurăm de luni serviciile unui portar, sper să ne acoperim și acest post. Nu e român. Ne cunoaștem, am mai colaborat. Încercăm să rezolvăm problemele și să umplem acele goluri care sunt în echipă”, a spus Iuliu Mureșan.

Lasă un răspuns