Deian Sorescu, gata de plecare! Anunțul oficialilor dinamoviști

Deian Sorescu are zilele numărate la Dinamo. După ce pe adresa clubului a venit o ultimă ofertă de la Rakow Czestochowa.

În ultima vreme s-a discutat din ce în ce mai intens de posibilitatea ca bănațeanul să ajungă la polonezii de la Rakow Czestochowa. Oferta inițială a acestora a fost de 600.000 de euro, refuzată de conducerea lui Dinamo, care cere o sumă de un milion de euro.

Actualul loc trei din Ekstraklasa nu a renunțat și a revenit cu o propunere de 800.000 de euro, la care s-ar adăuga bonusuri ce ar putea duce tranzacția totală la peste un milion de euro, ceea ce ar fi pe placul șefilor lui Dinamo.

Mai mult, gruparea din Polonia și-a trimis deja oamenii la București pentru a pune la capăt ultimele detalii. Aceștia s-au întâlnit cu Adrian Ilie și Cristian Cernodolea, cei care intermediază discuțiile dintre dinamoviști și clubul polonez.

”Ne-am înteles la toate aspectele, sunt bonusuri importante, în acest moment studiem contractul și sunt șanse foarte mari să parafăm înțelegerea”, a declarat Razvan Zăvăleanu pentru Playsport.

Sorescu: ”Am continuat să mă antrenez foarte bine”

”Eu nu m-am schimbat deloc. Am continuat să mă antrenez foarte bine. A fost și o zi specială pentru mine că astăzi e ziua mamei, peste câteva zile, a iubitei. Le dedic lor reușita din acesta seară.

Nu mă interesează acest subiect. Am vorbit cu domnul Mureșan și i-am zis că orice vine pe numele meu să nu-mi spună, pentru că nu vreau să mă distragă nimic de la joc. Vreau să mă anunțe doar dacă e nevoie să mă duc să semnez”, spunea Deian Sorescu la finalul meciul cu Farul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s