OFICIAL | Dinamo a ajuns la al șaselea transfer. Pe ce perioadă a semnat Thomas Chesneau

Iuliu Mureşan i-a promis transferuri lui Flavius Stoican, iar acestea s-au concretizat înainte reluării Ligii 1. Oficialul clubului i-au adus pe Alin Buleică, înlocuitorul lui Deian Sorescu, și pe francezul Thomas Chesneau, fost portar la Concordia Chiajna.

”Thomas Chesneau și Alin Buleică, la Dinamo București! Portarul francez Thomas Chesneau și fundașul dreapta Alin Buleică au semnat astăzi contracte cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru.

22 de ani a împlinit Thomas Chesneau. Născut în Franța și format la juniorii clubului PSG, Thomas Chesneau a evoluat pentru Concordia Chiajna în prima parte a acestui sezon competițional.

Ultima oară la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Alin Buleică (30 de ani) a fost titular în ultimul meci amical al iernii, 2-2 cu Farul Constanța, pasând decisiv pentru primul gol al dinamoviștilor, reușit de Mirko Ivanovski.

6 este numărul transferurilor efectuate de Dinamo București în 2022, după Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) și Balthazar Pierret (Boulogne).

Numerele oficiale de joc pentru noii jucători dinamoviști: Chesneau (34), Buleică (77), Patriche (23), Tomozei (26), Jovanovic (4) și Pierret.

Bine ați venit la Dinamo București!”, se arată în comunicatul clubului.

Dinamo, reziliere de contract

Michel Espinosa (28 de ani) nu intra în planurile lui Flavius Stoican, pentru asamblarea uni lot competitiv pentru salvarea de la retrogradare. Așadar, conducerea lui Dinamo, a demarat acțiunea de reziliere a contractului cu jucătorul francez.

De asemenea, alți fotbaliști aflați pe lista neagră a lui Stoican sunt și ei aproape de despărțirea de Dinamo. Nikos Kainourgios, Marco Nunic, Cătălin Țîră și Constantin Nica sunt și ei la un pas de a pleca din Ștefan cel Mare.

  • Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva) şi Pierret (Boulogne) sunt ceilalţi fotbalişti transferaţi de Dinamo.
  • Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber) şi Itu (CFR Cluj)

Un gând despre &8222;OFICIAL | Dinamo a ajuns la al șaselea transfer. Pe ce perioadă a semnat Thomas Chesneau&8221;

Lasă un răspuns