Mureșan anunță noi transferuri la Dinamo: ”Încercăm să rezolvăm problemele și să umplem acele goluri care sunt în echipă”

Directoul executiv de la Dinamo, Iuliu Mureșan, a declarat că echipa antrenată de Flavius Stoican pregătește mai multe mutări. „Câinii” vor să-și revitalizeze lotul pentru partea a doua a sezonului.

Postul problemă la Dinamo este cel de portar, după ce Plamen Iliev a refuzat să mai continue în Ștefan cel Mare, iar Mihai Eșanu s-a accidentat. Iuliu Mureșan a anunțat că Flavius Stoican va primi luni un nou goalkeeper la antrenamente, fără să-i dea însă și numele.

De asemenea, Mureșan a mai declarat că Dinamo e în discuții și pentru aducerea unui mijlocaș central și un atacant. Unul dintre ei este Igor Jovanovic, croatul cu cetățenie germană, trecut și pe la Astra Giurgiu.

”Trebuie să demonstrăm că începem să ieșim din pasa proastă în care am intrat, mai trebuie să aducem jucători. Încă trei jucători cu care am discutat, unul vine sigur mâine. E vorba de Igor, pe care-l știți, va mai veni un mijlocaș central și încă un atacant.

Să vedem dacă o să mai apară ceva. De un portar avem nevoie, Iliev nu vrea să mai vină la Dinamo, vine doar la sală, din păcate Eșanu s-a accidentat, și-a rupt un deget de la o mână și va sta vreo trei săptămâni sau o lună. O să fim un grup mai unit și o să avem o prestație mult mai bună decât cea de până acum.

O să ne asigurăm de luni serviciile unui portar, sper să ne acoperim și acest post. Nu e român. Ne cunoaștem, am mai colaborat. Încercăm să rezolvăm problemele și să umplem acele goluri care sunt în echipă”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit sport.ro.

Înainte de reluarea Ligii 1, Dinamo este pe locul 15, direct retrogradabil, cu 12 puncte. Echipa lui Flavius Stoican va juca primul meci împotriva celor de la FC Argeș, în deplasare.

5 gânduri despre &8222;Mureșan anunță noi transferuri la Dinamo: ”Încercăm să rezolvăm problemele și să umplem acele goluri care sunt în echipă”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s