Farul – Dinamo I Echipa de start trimisă de Stoican in teren! Vezi cine transmite partida

Dinamo va juca astăzi 15 ianuarie un amical cu Farul Constanța, echipă cu care s-a înțeles pentru transferul atacantului Robert Moldoveanu.

Este al doilea meci de pregătire pentru echipa noastră, care a mai evoluat la mijlocul săptămânii împotriva celor de la CS Mioveni, un adversar din zona noastră de clasament, împotriva căreia Dinamo a arătat foarte rău, aș spune chiar neplăcut de rău. Da, lipsa prospețimii fizice s-a văzut, dar de ce am arătat mult mai rău în comparație cu Mioveni, o contracandidată pentru evitarea retrogradării, nu îmi poate explica nimeni. De ce în afară de ocazia lui Bordusanu din primele minute, Dinamo nu a existat în plan ofensiv, la fel, nu îmi poate explica nimeni.

Partida de la Ovidiu este cel mai tare amical al iernii, iar „câinii” au ajuns deja la Constanța încă de pe 14 ianuarie. Astăzi este un test și mai greu pentru echipa noastră, însă ținând cont de programul pe care îl avem în ultimele 9 etape din sezonul regulat, cred că este un test indicat. Din păcate, relevanța acestui meci este sub semnul întrebării, ținând cont de numărul de absente, dar și de lipsa întăririlor, care ar urmă să vină în zilele următoare.

Mihai Esanu, Gabriel Torje și Ricardo Grigore nu au făcut deplasarea la Constanța, în vreme ce Steliano Filip și Plamen Iliev vor să plece de la Dinamo.

Absențele despre care am menționat pot reprezenta oportunități pentru alți jucători. În primul rând, pentru cei doi jucători aflați în probe, Alin Buleica și Nemanja Petrovic. Primul ar fi considerat un jucător de bandă, care ar completa flancul drept, deși este neclar, dacă ar fi pentru postul de fundaș dreapta, ori mijlocaș.

Constantin Nica nici nu a făcut deplasarea la Constanța, Tomozei este anunțat titular astăzi. Nemanja Petrovic poate profita de lipsa soluțiilor din atac pentru a-l convinge pe Flavius să îl păstreze la Dinamo. Așa cum și Ștefan Fara poate profita de absența lui Mihai Esanu, pentru a-l determina pe Flavius să îi acorde și lui mai multe șanse. Partida este televizată de PRO X.

AVEM PRIMUL 11 TRIMIS DE STOICAN IN TEREN:

Fara-Buleica, Ehmann, Patriche, Tomozei, Rauta, Carp, Mihaiu, Matei, Sorescu, Ivanovski

Rezerve: Chioveanu, Giafer, Bani, Bordusanu, Raducan, Radu, Petrovic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s