Transferul lui Deian Sorescu în Polonia e din nou sub semnul întrebării. Cum a reacționat Rakow

Deian Sorescu este tot mai aproape să plece de la Dinamo, însă Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan își iau toate măsurile pentru a nu lua o „țeapă” de zile mari. Momentan transferul lui Deian Sorescu e blocat din nou, după ce oficialii lui Dinamo au decis să treacă o clauză specială în contractul de transfer al fotbalistului, potrivit ProSport.

Totuși, negocierile dintre cele două formații ar putea continua, după ce polonezii au anunțat că sunt gata să trimită banii pe loc în contul lui Dinamo, sau în cel târziu 24 de ore.

”Ne angajăm să plătim pe loc suma pentru Deian Sorescu, sau în cel mai rău caz în următoarele 24 de ore de la parafarea înțelegerii. Vom achita în acest termen dacă semnăm acordul”, ar fi transmis oficialii celor de la Rakow Czestochowa.

Presa din Polonia, care citează blogul emanuelroșu.ro, confirmă interesul clubului Rakow Czestochowa pentru transferul lui Deian Sorescu de la Dinamo. Mai mult, conform weszlo.com, ocupanta locului 3 din campionatul polonez ar fi făcut și o ofertă oficială pentru achiziționarea internaționalului român.

Pentru transferul lui Deian Sorescu, s-a mai interesat și un club din Arabia Saudită, Damac FC, care a oferit suma de 700.000 de euro, sumă peste cea oferită de polonezi. Conducătorii lui Dinamo n-au mare încredere în șefii clubului din Arabia Saudită și se tem de faptul că ar putea primi banii în mai multe tranșe, ori ar putea să ajungă chiar în situația în care să se judece pentru bani.

* vom reveni cu informații despre evoluția discuțiilor dintre cluburi

Deian Sorescu a fost urmărit de mai multe cluburi din Polonia încă din vara trecută. Printre formațiile interesate atunci s-a numărat și Legia Varșovia, deținătoare a 15 titluri de campioană națională.

”Cluburile poloneze se interesează de Deian încă din vara trecută. Este internațional al României, vrea să evolueze la cel mai înalt nivel și este gata să schimbe clubul.

Indiferent dacă va fi vorba despre un club din Polonia, o echipă puternică din România sau din altă țară. Nimic nu este sigur în acest moment. Vă pot spune mai multe în zilele următoare”, a declarat și Cristian Cernodolea, fostul reprezentant al lui Sorescu, la începutul acestui an.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s