Continuă căutările I Un atacant vine în probe la Dinamo

Cu 9 zile înainte să joace prima partidă oficială din 2022, oficialii lui Dinamo caută în continuare întăriri.

Dinamo a realizat doar două transferuri, în această perioadă de mercato,: Răzvan Patriche (35 de ani) și Marius Tomozei (31 de ani). Problemele din ofensivă ale echipei continuă și Dinamo are mare nevoie de întăriri în atac. Așadar, conform Radio Dinamo, conducerea clubului s-a înțeles cu Nemanja Petrovic pentru a da probe în următoare perioadă.

În primăvara anului trecut, atacantul elvețian în vârstă de 24 de ani a mai trecut prin curtea lui Dinamo, dar nu a fost pastrat în Ștefan cel Mare. Dinamo alegând să semneze cu Geani Stere și Joseph Akpala, jucători care nu au adus niciun plus. Singurul motiv pentru care nu a fost păstrat Nemanja Petrovic era cel legat de pregătirea fizică, astfel că jucătorul va mai primi o șansă în această săptămână la Săftica.

Acesta a ajuns astăzi în România și se va antrena în zilele următoare sub comanda lui Flavius Stoican, urmând ca antrenorul dinamovist să decidă dacă va fi păstrat sau nu în lot. Nemanja Petrovic a evoluat în acest sezon în liga secundă din Serbia, la FK Jedinstvo Paracin, unde a avut evoluții foarte bune.

Înainte de a veni la Dinamo în primăvară trecută, fotbalistul a evoluat doar în ligile inferioare din Țara Cantoanelor. A crescut la FC Zurich, unde a jucat doar la juniori, apoi la amatorii de la Seefeld, BSC Old Boys, Altach (Austria), United Zurich și Linth.

Ce spunea Petrovic în primăvară:

”Chiar nu pricep ce s-a întâmplat de nu am fost reținut la Dinamo. Mai mult, destul de mulți fotbaliști de la echipă mă apreciau și chiar mi-au spus-o direct. Puteți verifica! Nu știu cine nu a vrut ca eu să rămân. Poate că antrenorul, poate că nu eram la fel de faimos precum Akpala, de exemplu. Dar aș fi putut oferi ceva bun.

Sincer, nu știu dacă aș fi putut juca imediat. Le-am și spus că am nevoie de puțin timp, adică o săptămână sau două, nu mai mult. Dar, ca fapt divers, mulți jucători erau la același nivel cu mine, nu erau pregătiți. M-am simțit un pic obosit la început, apoi eram foarte bine la sfârșitul săptămânii. Și eram unul dintre cei mai buni!

Le-am spus că nici nu vreau mulți bani, să-mi dea doar cât să mă descurc la București să trăiesc, să mă cazeze undeva și să-mi asigure masa”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s