”Da, l-am rezolvat!”, Iuliu Mureșan confirmă al treilea transfer al anului 2022 pentru Dinamo

Misiunea lui Flavius Stoican de a salva Dinamo, nu se anunță deloc una ușoară. „Câinii” se află într-o situație destul de complicată, așa că antrenorul a vorbit cu conducerea să întărească echipa. Mai ales în compartimentul defensiv consideră Flavius Stoican că ar fi nevoie de modificări.

Dinamo l-a transferat pe fundașul central croat Igor Jovanovic (32 de ani). El se va alătura în cantonamentul condus de Flavius Stoican la sfârșitul săptămânii. Mutarea a fost confirmată de administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan.

”Da, l-am rezolvat, vine duminică”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit gsp.ro. Jovanovic a jucat ultima dată pentru Suduva, în prima ligă din Lituania, unde a bifat 8 meciuri.

Jovanovic a mai jucat în România pentru Sepsi (2018-2019) și pentru Astra Giurgiu (2021). Printre alte echipe din CV-ul său se numără Panetolikos, Seongnam ori FC Lahti. De notat că Jovanovic n-a jucat niciodată în campionatul Croației, în țara natală.

În prezent, Igor Jovanovic este cotat la 200.000 de euro. Croatul s-a consacrat ca fundaș central, dar poate evolua la fel de bine și în bandă. El lovește mingea cu ambele picioare. În această iarnă, Dinamo i-a mai transferat pe pe Răzvan Patriche (35 de ani, stoper) și Marius Tomozei (31, fundaș dreapta).

Anunț despre viitorul lui Sorescu, Filip și Iliev la Dinamo

După jocul de verificare cu CS Mioveni, Flavius Stoican a vorbit despre situația lotului lui Dinamo și a anunțat că Steliano Filip, care nu a jucat cu CS Mioveni, va pleca în această iarnă.

Tehnicianul de 45 de ani, venit in iarnă, a transmis că decizia îi aparține lui Steliano Filip și a fost luată din cauza unui ”blocaj psihic” apărut în urma criticilor venite din partea suporterilor.

”Steliano Filip și-a exprimat foarte clar dorința de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat, nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu”, a explicat Flavius Stoican.

În aceeași situație este și portarul bulgar Plamen Iliev: ”Iliev a primit 400 de mesaje, în care toată lumea îl critică. Familia nu vrea să continue, e o situație dificilă la cei doi, au primit multe amenințări și se gândesc la sănătatea familiilor”, a spus Flavius Stoican.

Într-o situație diametral opusă se află Deian Sorescu! Stoican, a anunțat că a discutat cu Sorescu, iar fotbalistul i-a transmis că vrea să rămână.

”Deian și-a exprimat dorința de a continua la Dinamo. Și de la el îmi doresc să joace la un nivel ridicat, pentru că are potențial, dar trebuie să fie cu capul la Dinamo”, a anunțat Flavius Stoican.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s