Cornel Dinu a dat de pământ cu Răzvan Burleanu. Ce spune ”Procurorul” după ce negocierile dintre FRF și Ladislau Boloni

Cornel Dinu, fost jucător legendar în echipa națională a României și a lui Dinamo, l-a criticat dur pe actualul președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. „Procurorul” îi consideră „impostori” de șefii fotbalului românesc.

”De vreo 8 ani de când sunt impostorii aștia la Federație… Mai pot să-mi compromit principiile, acum la bătrânețe, să fiu angajatul așa zisei Federații de impostori?

E vorba de echipa națională. Am jucat și eu în echipa națională, am fost și căpitan, îmi dădeau lacrimile când se cânta imnul. Era vorba de o concordanță din toate punctele de vedere. Acum este o ruptură totală, majoritatea care sunt acolo și iau decizii nu au nimic în comun cu fotbalul românesc”, a spus Cornel Dinu, potrivit digisport.ro.

Răzvan Burleanu și actuala conducere a FRF se află la conducere din 2014, când au pus capăt mandatului de 24 de ani al lui Mircea Sandu. În această perioadă, România s-a calificat la un singur turneu final, Euro 2016, unde nu a reușit să treacă de faza grupelor.

În precedenta campanie de calificare, la CM 2022 din Qatar, România a ratat prezența la baraj, terminând abia locul al treilea într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Liechtenstein, Armenia și Islanda.

Unde s-au blocat negocierile dintre FRF și Răzvan Burleanu
Ladislau Boloni și Răzvan Burleanu au divergențe de opinii. Problema nu e la bani, ci la viziunea asupra viitorului echipei naționale. Trei runde negocieri au avut loc până acum între Loți și șefii FRF. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF.

Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul. Ultima rundă de negocieri a avut loc ieri, la un restaurant. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni.

Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Singurele neconcordanţe sunt legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României.

Naționala României va debuta în 2022 cu două meciuri amicale

Echipa națională de fotbal a României va juca două meciuri amicale în luna martie 2022, înaintea debutului în noua ediție a Ligii Națiunilor.

Unul dintre cele două meciuri a fost fixat pentru data de 29 martie 2022, în deplasare cu Israel, a anunțat FRF.

Adversarul și data pentru cea de-a doua partidă amicală nu au fost stabilite deocamdată.

Partidele oficiale ale României din 2022, din Liga Națiunilor, se vor disputa în lunile iunie și septembrie:

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 11 iunie 2022: ROMÂNIA – Finlanda (ora 21:45)
  • 14 iunie 2022: ROMÂNIA – Muntenegru (ora 21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 26 septembrie 2022: ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (ora 21:45)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s