Video I Florin Răducioiu a reușit primul transfer la Dinamo

Dinamo continuă campania de transferuri și după ce au semnat doi fundași, urmează cel de-al treilea, se pare că vom avea noutăți și la mijlocul terenului.

După meciul de astăzi cu Mioveni, în care Dinamo a arătat foarte rău, cei din club încep să se miște în ritm mai alert pe piața transferurilor și în cursul zilei de joi, se pare că vom avea o noutate, un transfer realizat prin intermediul lui Răducioiu.

”Marele blond” a reușit prima mutare din postura de team manager la Dinamo. Fostul atacant a facilitat transferul unui mijlocaș francez în vârstă de 21 de ani.

Balthazar Pierret (21 de ani), mijlocaș central, este liber de contract de la începutul anului, după despărțirea de US Boulogne, echipă din liga a treia franceză.

În acest sezon, Pierret a jucat în zece meciuri, însă în doar două dintre ele a fost integralist. Nu a reușit niciun gol și nicio pasă decisivă.

Cotat la 300.000 de euro, Balthazar Pierret a trecut și pe la Nice, dar n-a jucat decât la echipa a doua.

Pierret ar fi al patrulea transfer al iernii pentru Dinamo, după fundașii Răzvan Patriche (35 de ani), Marius Tomozei (31 de ani) și Igor Jovanovic (32 de ani).

Un gând despre &8222;Video I Florin Răducioiu a reușit primul transfer la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s