Constantin Anghelache, dezamăgit de felul în care actuala conducere gestionează situația financiară a lui Dinamo

Dinamo traversează o perioadă critică din toate punctele de vedere, iar acest lucru se vede din plin și în clasament, acolo unde este penultima în Liga 1!

Dinamo se confruntă cu probleme pe toate palierele, iar lipsa banilor a fost una dintre marile griji ale „câinilor” din ultimele sezoane. Aflată în proces de insolvență, gruparea alb-roșie speră să intre rapid pe linia de plutire și să scape de emoțiile retrogradării și ale falimentului.

Unul dintre oamenii care au contribuit decisiv la ieșirea din prima insolvență a dinamoviștilor este Constantin Anghelache, care a ieșit însă din peisajul oficial al clubului. Cu toate acestea, fostul președinte din „Groapă” a dezvăluit că în continuare ajută cum poate clubul și este membru DDB.

Mai mult, Anghelache a spus care este suma totală care intră în conturile „câinilor” în fiecare an și s-a arătat dezamăgit de felul în care actuala conducere gestionează situația.

”Și eu plătesc la DDB, și Mircea Lucescu face asta, la fel ca toți ceilalți dinamoviști. Plătesc cotizație, plătesc bilete online și ajut cu ce pot și eu. Suporterii din acest program strâng peste un milion de euro anual. Eu zic că e o problemă de gospodărire a celor de acolo. Mai vin alți 1,7 – 1,8 milioane de euro de la LPF, din banii de televizare, și cu vreo câteva sute care mai vin din alte părți se ajunge undeva la aproape trei milioane și ceva. Păi cu banii ăștia tu nu poți să ții echipa?”, a declarat Constantin Anghelache, la Realitatea Sportivă.

Rednic, „lucrat” de proprii jucători la Dinamo: „A plătit pentru că a făcut acest lucru!”

Mircea Rednic în vârstă de 59 de ani a fost dat afară după ultimul joc din 2021, iar în locul său a fost numit Flavius Stoican. Venit ca o adevărată gură de oxigen în „Groapă”, Rednic nu a avut impactul așteptat, iar conducerea clubului a decis să renunțe la serviciile sale, după doar două luni și jumătate.

Fostul președinte din Ștefan cel Mare, Constantin Anghelache, a vorbit despre motivele care au dus la îndepărtarea „Puriului”, la scurt timp după numirea în funcție. Anghelache este de părere că Rednic a greșit în momentul în care a decis să își critice public jucătorii și crede că aceștia din urmă s-au răzbunat pe tehnician, grăbind astfel demiterea sa.

”Rednic a fost unul dintre jucătorii marcanți din istoria lui Dinamo. Ca antrenor însă, are multe scăpări. A venit la echipă și s-a înhămat la o muncă extrem de grea. L-au dorit și cei din PCH și Nicolae Badea, pentru că Mircea Rednic rămâne în memoria tuturor ca fiind ultimul om care a adus titlul în Ștefan cel Mare, în 2007.

Greșeala lui a fost aceea că a ieșit la televizor și și-a nenorocit jucătorii. Rufele cel mai murdare se spală în familie. Nu se face așa ceva. Rednic trebuia să lămurească în vestiar ce s-a întâmplat. Concluzia este că a procedat greșit cu vestiarul. (n.r. dacă Rednic a fost lucrat de jucători) Cred că da, au vrut să plece Mircea Rednic. Pe ei nu i-a interesat Dinamo, ci au vrut doar să plece antrenorul. El a plătit pentru că nu a știut că strângă această echipă”, a mai spus Constantin Anghelache.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s