Eșanu are fractură! Torje și Grigore au și ei probleme medicale. Când vor reveni la Dinamo

Dinamo are probleme de efectiv înaintea reluării sezonului. Cu o situaţie disperată în clasament, echipa lui Flavius Stoican suferă şi la nivelul lotului. Trei jucători importanţi au probleme medicale.

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. E pe loc retrogradabil direct, cu doar 12 puncte acumulate după 21 de etape scurse din sezonul regulat. Peste mai puţin de o săptămână, echipa noastră are primul meci oficial, în deplasare cu FC Argeş, vineri, 21 ianuarie, de la ora 20.00.

Până atunci, Dinamo are amical astăzi cu Farul lui Gică Hagi. Pentru această partidă de verificare, Flavius Stoican are mari probleme de efectiv. Lipsesc Gabi Torje, Mihai Eșanu și Ricardo Grigore, toți cu probleme medicale. Cea mai gravă problemă o are portarul Eșanu. Acesta are o fractură cu deplasare a degetului medius, suferită în amicalul Dinamo – CS Mioveni, scor 0-2.

Cel mai probabil, Eșanu va reveni pe gazon după o perioadă de 4-6 săptămâni, iar ”câinii” se vor baza pe rezerva Ștefan Fara dacă nu va fi adus un alt portar. Oficialii dinamovişti speră să-l aducă de urgenţă pe Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj. Acesta nu ar spune nu unei astfel de mutări pentru a putea evolua constant.

Torje a rămas și el la Săftica, pentru că este în refacere după o sinuzită puternică. Fotbalistul a fost și testat COVID-19, dar a ieșit negativ. Starea lui s-a mai ameliorat, astfel că de luni va reintra în programul echipei. Ricardo Grigore nu este nici el în plenitudinea forţelor. A acumulat o încărcătură pe mușchii soleari, adică are febră musculară, dar și el va fi apt până la primul meci oficial al anului.

S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul Dinamo – FCSB

Dinamo va avea parte de un start de foc în sezonul de primăvară a Ligii 1, iar printre partide se numără și derby-ul cu FCSB.

Partida dintre Dinamo și FCSB urmează să se joace duminică, pe 30 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul Dinamo.

Indiferent de situația din clasament a celor două mari rivale, întâlnirea din cadrul etapei a 23-a este, poate, cea mai așteptată de iubitorii fotbalului din țara noastră. Oficialii dinamoviști a pus în vânzare online biletele pentru duelul cu roș-albaștrii.

Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.ro, prețurile lor fiind:

  • Peluză – 25 LEI
  • Tribuna 2 – 35 LEI
  • Tribuna 1 – 45 LEI
  • VIP – 60 LEI
  • Lojă – 200 LEI

La partida vor putea intra oamenii vaccinați, trecuți prin boală în ultimele 6 luni sau care prezintă un test PCR negativ. În momentul actual, vor putea asista spectatori în limita a 30% din capacitatea stadionului, conform ultimelor modificări ale protocolului medical.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s