S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul Dinamo – FCSB, care se va juca pe 30 ianuarie. Cât costă tichetele

Dinamo va avea parte de un start de foc în sezonul de primăvară a Ligii 1, iar printre partide se numără și derby-ul cu FCSB.

Partida dintre Dinamo și FCSB urmează să se joace duminică, pe 30 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul Dinamo.

Indiferent de situația din clasament a celor două mari rivale, întâlnirea din cadrul etapei a 23-a este, poate, cea mai așteptată de iubitorii fotbalului din țara noastră. Oficialii dinamoviști a pus în vânzare online biletele pentru duelul cu roș-albaștrii.

Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.ro, prețurile lor fiind:

  • Peluză – 25 LEI
  • Tribuna 2 – 35 LEI
  • Tribuna 1 – 45 LEI
  • VIP – 60 LEI
  • Lojă – 200 LEI

La partida vor putea intra oamenii vaccinați, trecuți prin boală în ultimele 6 luni sau care prezintă un test PCR negativ. În momentul actual, vor putea asista spectatori în limita a 30% din capacitatea stadionului, conform ultimelor modificări ale protocolului medical.

Farul-Dinamo I Absențe și jucătorii în probe

Dinamo va juca astăzi 15 ianuarie un amical cu Farul Constanța, echipă cu care s-a înțeles pentru transferul atacantului Robert Moldoveanu.

Este al doilea meci de pregătire pentru echipa noastră, care a mai evoluat la mijlocul săptămânii împotriva celor de la CS Mioveni, un adversar din zona noastră de clasament, împotriva căreia Dinamo a arătat foarte rău, aș spune chiar neplăcut de rău. Da, lipsa prospețimii fizice s-a văzut, dar de ce am arătat mult mai rău în comparație cu Mioveni, o contracandidată pentru evitarea retrogradării, nu îmi poate explica nimeni. De ce în afară de ocazia lui Bordusanu din primele minute, Dinamo nu a existat în plan ofensiv, la fel, nu îmi poate explica nimeni.

Partida de la Ovidiu este cel mai tare amical al iernii, iar „câinii” au ajuns deja la Constanța încă de pe 14 ianuarie. Astăzi este un test și mai greu pentru echipa noastră, însă ținând cont de programul pe care îl avem în ultimele 9 etape din sezonul regulat, cred că este un test indicat. Din păcate, relevanța acestui meci este sub semnul întrebării, ținând cont de numărul de absente, dar și de lipsa întăririlor, care ar urmă să vină în zilele următoare.

Cine sunt jucătorii care ar urmă să vină, mai ales în compartimentul ofensiv, este o nebuloasă totală, iar pentru asta Iuliu Mureșan are datoria să găsească soluții.

Mihai Esanu, Gabriel Torje și Ricardo Grigore nu au făcut deplasarea la Constanța, în vreme ce Steliano Filip și Plamen Iliev vor să plece de la Dinamo. La Deian Sorescu aș trece un semnul întrebării, negocierile pentru plecarea lui sunt în plină desfășurare, el nu a mai pus osul la bătaie în ultimele etape, de ce ar face asta într-un meci de pregătire, în condițiile în care știe că plecarea lui este iminentă.

Absențele despre care am menționat pot reprezenta oportunități pentru alți jucători. În primul rând, pentru cei doi jucători aflați în probe, Alin Buleica și Nemanja Petrovic. Primul ar fi considerat un jucător de bandă, care ar completa flancul drept, deși este neclar, dacă ar fi pentru postul de fundaș dreapta, ori mijlocaș.

Constantin Nica nici nu a făcut deplasarea la Constanța, Tomozei este anunțat titular astăzi. Nemanja Petrovic poate profita de lipsa soluțiilor din atac pentru a-l convinge pe Flavius să îl păstreze la Dinamo. Așa cum și Ștefan Fara poate profita de absența lui Mihai Esanu, pentru a-l determina pe Flavius să îi acorde și lui mai multe șanse.

Un gând despre &8222;S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul Dinamo – FCSB, care se va juca pe 30 ianuarie. Cât costă tichetele&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s