Noul jucător adus la Dinamo la insistențele lui Florin Răducioiu. ”Transferul i se datorează lui!”

Florin Răducioiu, noul team-manager al lui Dinamo, a insistat să aducă un jucător în Ștefan cel Mare. Iuliu Mureșan a anunțat ce rol are de fapt legenda „câinilor” la club.

Răducioiu l-a propus la Dinamo pe mijlocașul francez Balthazar Pierret (22 de ani), ultima oară la Boulogne. Mureșan a dezvăluit că Răducioiu este foarte implicat în viața echipei și chiar va sta pe banca tehnică alături de Flavius Stoican.

”Transferul lui Pierret i se datorează lui Răducioiu, tot timpul propune jucători. Îmi place de el, e implicat, e dornic să muncească, sa facă. El va sta lângă Flavius Stoican, merge la meciuri, e cel mai aproape de antrenor”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Balthazar Pierret este primul transfer efectuat la recomandarea noului team manager de la Dinamo, Florin Răducioiu. Francezul în vârstă de 21 de ani şi-a reziliat înţelegerea cu Boulogne, echipă de liga a 3-a franceză.

Joacă pe postul de mijlocaş central. În actuala stagiune, a bifat 10 apariţii în meciurile de campionat, însă doar în două a fost integralist. Pierret a ajuns în urmă cu câteva zile în România şi a făcut şi deplasarea la Constanţa cu echipa.

Dinamo l-a vândut pe Deian Sorescu

Iuliu Mureşan a semnat actele pentru transferul lui Deian Sorescu la Rakow. Iuliu Mureşan a anunţat că s-a făcut transferul.

”Am semnat actele de transfer ale lui Deian Sorescu la Rakow. Suma este cam destul de aproape de ceea ce ne dorim. Am avut două oferte, s-a concretizat această ofertă. Avem nevoie de bani, asta e clar. Dacă Sorescu rata și acum transferul, nu știu cum ar fi evoluat. Păstrăm și un procent dintr-o viitoare vânzare, procentul este de 15%. Nu știu pe ce perioadă semnează, polonezii s-au înțeles și cu jucătorul, au putut să ia legătura”, a spus Iuliu Mureşan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s