Dinamo vrea să mai aducă doi jucători. Pe ce posturi urmează să se mai facă transferuri

Dinamo continuă campania de achiziţii şi după ce a oficializat cel de-al șaselea transfer. Flavius Stoican și Iuliu Mureșan mai plănuiesc două mutări.

Administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, a spus pe ce posturi urmează să mai fie transferați jucători în perioada următoare:

„Este împrumut deocamdată portarul (n.r. Thomas Chesneau) și l-am semnat pe Buleică. I-am mai adus pe Patriche, Tomozei, Jovanovic și acel francez, Balthazar Pierret. O să mai urmeze două transferuri în timp foarte scurt. Vrem să mai aducem un atacant, pentru că ne trebuie, și mai trebuie un mijlocaș. În apărare ne-am acoperit, practic, avem o linie de apărare nouă, cu Tomozei, Buleică, Patriche și Jovanovic.

Nu știu dacă vor juca toți în primul meci, dar e posibil curând să joace toți titulari. Tomozei a jucat în stânga, dar e destul de bine pe stânga, că îl mai avem pe el, plus Andrei Radu, care a jucat multe meciuri titular și care îmi place și poate juca și mai în față.

Ar mai fi un portar de adus, deși am încredere în cei pe care îl avem. Portarul francez vorbește destul de bine românește. E un post destul de important și vrem să avem siguranță bună pe faza de apărare”, a spus Iuliu Mureșan la un post de televiziune.

  • Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna) și Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.
  • Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber) și Deian Sorescu (Rakow Czestochowa).

Dinamo l-a vândut pe Deian Sorescu

Iuliu Mureşan a semnat actele pentru transferul lui Deian Sorescu la Rakow. Iuliu Mureşan a anunţat că s-a făcut transferul.

”Am semnat actele de transfer ale lui Deian Sorescu la Rakow. Suma este cam destul de aproape de ceea ce ne dorim. Am avut două oferte, s-a concretizat această ofertă. Avem nevoie de bani, asta e clar. Dacă Sorescu rata și acum transferul, nu știu cum ar fi evoluat. Păstrăm și un procent dintr-o viitoare vânzare, procentul este de 15%. Nu știu pe ce perioadă semnează, polonezii s-au înțeles și cu jucătorul, au putut să ia legătura”, a spus Iuliu Mureşan.

Un gând despre &8222;Dinamo vrea să mai aducă doi jucători. Pe ce posturi urmează să se mai facă transferuri&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s