Dinamo anunță o nouă reziliere de contract

Dinamo se pregătește pentru o ultimă parte de foc a sezonului, când echipa trebuie să părăsească penultimul loc al clasamentului Ligii 1.

În această iarnă, echipa noastră, momentan s-a întărit prin aducerea a șase jucători noi, dar trebuie să se și despartă de anumiți jucători care nu intră în planurile lui Flavius Stoican. Noul tehnician având la dispoziție și un lot destul de numeros.

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan (68 de ani), a recunoscut că Dinamo încearcă rezilierea contractului fotbalistului adus de Mircea Rednic, Nikolaos Kainourgios, însă acesta nu este de acord.

”Puriul” l-a adus pe Nikolaos Kainourgios la Dinamo, dar și pe Michel Espinosa, francezul dat afară de Dinamo chiar ieri.

”Kainourgios mai este. Eu prefer să reziliez contractele cu acordul părților, chiar dacă sunt niște clauze. Când e amiabil, nu mai contestă nimeni. Altfel, e un anumit grad de risc, oricât de bine e scrisă clauza. Acolo, pe fund, avem 3 jucători, plus el, erau 4.

Chiar nu am înțeles de ce a fost adus, că mai juca și Crețu, care nu era fundaș, și mai improvizam. Dar asta e altă poveste”, a declarat Iuliu Mureșan potrivit digisport.ro.

  • Diferența dintre Michel Espinosa și Nikolaos Kainourgios este că mijlocașul și-a dat acordul pentru rezilierea contractului, în timp ce fundașul grec nu este de acord cu dorința conducerii clubului.
  • Nikolaos Kainourgios a fost adus la Dinamo în toamnă, din postura de jucător liber de contract, pe poziția de fundaș stânga, chiar dacă postul său de bază era mijlocaș stânga.
  • O poziție în care la Dinamo, la acea vreme, puteau evolua Steliano Filip, Andrei Radu, Costin Amzar și chiar Giani Crețu. Grecul a bifat șapte partide, în care Dinamo a obținut patru puncte.

Iuliu Mureșan l-a lăudat pe actualul antrenor al echipei, Flavius Stoican, pe care l-a înfățișat drept un antrenor pozitiv, de echipă, de care Dinamo avea mare nevoie.

Administratorul special al lui Dinamo anunța că a îngropa securea războiului dintre el și Rednic, dar personajul din conducerea clubului a ținut să-l atace voalat pe fostul antrenor al echipei, pentru modul în care a gândit aceste transferuri. Din nou, declarațiile sale pot fi considerate mesaje indirecte pentru fostul antrenor, Mircea Rednic, și despre cum NU a fost în ultimul său mandat la Dinamo. În același timp, oficialul lui Dinamo a declarat că Mircea Rednic nu contestat decizia rezilierii contractului și a mers pe drumul său.

”Ăsta a fost motivul pentru care l-am ales pe Stoican, am zis că ne trebuie un antrenor pozitiv, să dea încredere, să vine cu o mentalitate foarte bună, să facă un grupă, pentru că asta e foarte important. S-a văzut și în meciurile amicale, echipa a avut altă atitudine.

Cu Espinoza am reziliat azi, dar el e și accidentat, nu e așa grav. A fost consultat în Franța de un medic cunoscut, mai trebuie să facă puțin tratament și după aia poate și găsește o echipă acolo. Ne-am despărțit amiabil. Rednic nu a contestat decizia de reziliere”, a completat Iuliu Mureșan.

Lasă un răspuns