Florin Răducioiu, mesaj către suflarea dinamovistă

Florin Răducioiu (51 de ani) a revenit la Dinamo, în funcția de team-manager, și deja s-a implicat în viața echipei. S-a implicat și în transferuri.

Fostul mare atacant și-a preluat funcția de puțin timp, dar prezența sa deja se simte la Dinamo. Acesta a transmis prin intermediul paginii oficiale de facebook un mesaj suflării dinamoviste:

”De suporteri am avut şi vom avea întotdeauna nevoie. Suntem încrezători! Toate forţele şi entuziasmul nostru sunt direcţionate pentru a face o echipă care să ne permită să ieşim din această situaţie complicată!”, este mesajul noului team manager Florin Răducioiu, transmis către toată suflarea dinamovistă.

După antrenamentul programat la ora 16:00, în cantonamentul de la Săftica, echipa noastră va pleca spre Pitești, cu autocarul, urmând să rămână peste noapte la Hotel Ramada.

Tehnicianul lui Dinamo, Flavius Stoican și Florin Răducioiu, team-managerul echipei, au fost prezenți astăzi la conferință de presă susținută înainte de partida de mâine seară.

”Cu sigurantă, vor mai vei jucători, pe posturile menționate de Flavius, nu va putem da detalii, sunt și eu în discuții cu ei, in maximă transparență cu Flavius, în funcție de ce caracteristici dorește, săptămâna viitoare vor mai veni maxim 3-4 jucători. Au fost propuși de mine, alți manageri, suntem în biroul nostru și luăm deciziile care sperăm să fie cât mai bune și eficiențe.

Este mereu vorba un pariu, suntem presați de timp, dar vreau să cred că vom face alegerea cea mai bună. Mergem cu acești băieți la Pitești, o echipă foarte bună, a primit puține goluri, o echipa solidă, mergem să câștigăm meciul ăsta, asta trebuie să fie spiritul de echipă, de determinare și de a da totul pe teren, mergem să abordeze dezinvolți, dar corelată cu această forță de luptă.

Asta trebuie să fie spiritul lui Dinamo, sunt convins că fanii vor fi alături de noi. Cel mai important este meciul de la Pitești, apoi vă repet, săptămâna viitoare vor mai veni niște jucători și vom încheia mercato”, a spus Florin Răducioiu, în cadrul unei conferințe de presă.

  • Dinamo, va juca primul meci oficial din 2022 pe 21 ianuarie, la Pitești, cu FC Argeș, în etapa cu numărul 22.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s