Dinamo și-a prezentat achiziţiile ce întăresc lotul pentru o ultimă parte de foc a sezonului. Când vor debuta nou-veniţii

Iuliu Mureşan i-a promis transferuri lui Flavius Stoican, iar acestea s-au concretizat înainte reluării Ligii 1. ”Câinii”, vor juca primul meci oficial din 2022 pe 21 ianuarie, la Pitești, cu FC Argeș, în etapa cu numărul 22.

Dinamo și-a prezentat, prin intermediul rețelelor de socializare, noile achiziții pentru a doua parte a sezonului. Șase jucători au fost prezentați oficial și vor pune umărul pentru salvarea clubului de la retrogradare.

Pe lângă Răzvan Patriche, Alin Buleică, Thomas Chesneau, Balthazar Pierret și Marius Tomozei, în ”Ștefan cel Mare” a fost prezentat și Igor Jovanovic (32 de ani), fostul fundaș al Astrei Giurgiu.

”Răzvan Patriche (23), Alin Buleică (77), Thomas Chesneau (34), Marius Tomozei (26), Balthazar Pierret (8) și Igor Jovanovic (4), de la stânga la dreapta, au pozat astăzi, în echipamentul oficial de joc, pentru pagina de Facebook a clubului nostru.

Cei 6 jucători transferați de Dinamo București în 2022 vor face deplasarea la Pitești pentru primul meci oficial al anului, cu FC Argeș, programat vineri seară, la ora 20:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Bine ați venit la Dinamo București!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Dinamo.

  • Meciul cu FC Argeș va fi debutul lui Flavius Stoican în noul ”mandat” pe banca echipei din Ștefan cel Mare. Acesta a mai pregătit echipa noastră de două ori.

Flavius Stoican primește întăriri!

”Cei care vor veni, nu ne vom opri aici, trebuie să luăm deciziile corecte, nu vreau să transferăm, de dragul de a veni jucători, să nu fim atenți la toate calitățile pe care le arată. Cred că un rol important sau un lucru important, ca orice jucători care va veni la Dinamo, trebuie să aibă calitatea de a lăsa ultima energie pe teren.

Nu mă interesează doar să fie tehnici, important ce fac în momentele grele, trebuie să îi analizăm atât de atent, sunt multe imagini cu ei ca și calități, dar acolo nu arăta și lucrurile rele. Trebuie să luăm meciurile întregi, să vedem și ce fac greșit. Am nevoie de jucători care joacă fotbal și nu este ușor.

Caut atacant, Ivanovski are 3 galbene, dacă ia galben, va fi suspendat la meciul cu Fcsb. Mijlocaș ofensiv, defensiv, tot ce se poate. Portar, suntem în discuții cu mai mulți jucători, trebuie să îi analizăm, Am ochit țintele, am fixat un plafon salarial, trebuie să ne gândim ce putem aduce”, a declarat Stoican în conferința de presă, premergătore partidei cu FC Argeș.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s