Video I Flavius Stoican primește întăriri! Pe ce posturi își dorește transferuri

Dinamo, va juca primul meci oficial din 2022 pe 21 ianuarie, la Pitești, cu FC Argeș, în etapa cu numărul 22. Antrenorul Flavius Stoican a vorbit despre „un nou început” la Dinamo.

Tehnicianul lui Dinamo, Flavius Stoican și Florin Răducioiu, team-managerul echipei, au fost prezenți astăzi la conferință de presă susținută înainte de partida de mâine seară. Cei doi au vorbit au vorbit și despre transferurile pe care Dinamo le va realiza în zilele următoare, echipa având mare nevoie de întăriri, mai ales odată cu plecarea lui Deian Sorescu, care era cel mai bun jucător al echipei.

Flavius Stoican: ”Cei care vor veni, nu ne vom opri aici, trebuie să luăm deciziile corecte, nu vreau să transferăm, de dragul de a veni jucători, să nu fim atenți la toate calitățile pe care le arată. Cred că un rol important sau un lucru important, ca orice jucători care va veni la Dinamo, trebuie să aibă calitatea de a lăsa ultima energie pe teren.

Nu mă interesează doar să fie tehnici, important ce fac în momentele grele, trebuie să îi analizăm atât de atent, sunt multe imagini cu ei ca și calități, dar acolo nu arăta și lucrurile rele. Trebuie să luăm meciurile întregi, să vedem și ce fac greșit. Am nevoie de jucători care joacă fotbal și nu este ușor.

Caut atacant, Ivanovski are 3 galbene, dacă ia galben, va fi suspendat la meciul cu Fcsb. Mijlocaș ofensiv, defensiv, tot ce se poate. Portar, suntem în discuții cu mai mulți jucători, trebuie să îi analizăm, Am ochit țintele, am fixat un plafon salarial, trebuie să ne gândim ce putem aduce”.

Florin Răducioiu: ”Cu sigurantă, vor mai vei jucători, pe posturile menționate de Flavius, nu va putem da detalii, sunt și eu în discuții cu ei, in maximă transparență cu Flavius, în funcție de ce caracteristici dorește, săptămâna viitoare vor mai veni maxim 3-4 jucători. Au fost propuși de mine, alți manageri, suntem în biroul nostru și luăm deciziile care sperăm să fie cât mai bune și eficiențe.

Este mereu vorba un pariu, suntem presați de timp, dar vreau să cred că vom face alegerea cea mai bună. Mergem cu acești băieți la Pitești, o echipă foarte bună, a primit puține goluri, o echipa solidă, mergem să câștigăm meciul ăsta, asta trebuie să fie spiritul de echipă, de determinare și de a da totul pe teren, mergem să abordeze dezinvolți, dar corelată cu această forță de luptă.

Asta trebuie să fie spiritul lui Dinamo, sunt convins că fanii vor fi alături de noi. Cel mai important este meciul de la Pitești, apoi vă repet, săptămâna viitoare vor mai veni niște jucători și vom încheia mercato”.

  • Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna) și Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.
  • Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber), Deian Sorescu (Rakow Czestochowa), Cătălin Țîră (liber) și Răzvan Popa (liber).

2 gânduri despre &8222;Video I Flavius Stoican primește întăriri! Pe ce posturi își dorește transferuri&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s