Video I Flavius Stoican înaintea primului meci oficial de la revenirea în Ștefan cel Mare

În prima etapă din 2022, Dinamo va juca vineri, 21 ianuarie, de la ora 20:00, pe terenul lui FC Argeș.

Noul antrenor al lui Dinamo este optimist în privința șanselor de a evita retrogradarea la finalul acestui sezon. Flavius Stoican a vorbit în cadrul unei conferințe de presă, înainte de meciul cu FC Argeș. Acesta s-a declarat impresionat de mijlocașul Cosmin Matei (30 de ani), care este considerat un lider al vestiarului și a precizat că are un lot restrâns pentru această partidă, din cauza unor probleme medicale. Ultimii jucători transferați vor fi în lotul pentru meciul cu FC Argeș.

„E un nou început, le-am cerut jucătorilor să uităm ce s-a întâmplat până acum. Nu ne va fi ușor, dar cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom reuși. Nu suntem foarte mulți acum, dar cei care vom pleca la drum vreau să fim conștienți că putem scoate echipa din situația în care se află.

Sunt și lucruri bune. Mă refer în primul rând la Cosmin Matei, s-a lăsat o impresie că nu este conectat. Cosmin Matei este un jucător în care eu cred. După ce se termină antrenamentul, Cosmin Matei îi înșiră pe jucătorii care sunt mai tineri, toată lumea în sală. Sunt niște lucruri care îmi dau încredere. De ce mă mai bucură Cosmin Matei… la finalul primei reprize cu Farul, când tuturor le era greu, Cosmin Matei a alergat pe faza defensivă. A făcut un efort în plus, deși era un meci amical. Toată atenția mea e spre astfel de jucători.

Avem probleme de efectiv. Mihaiu este accidentat și va sta trei săptămâni, Carp are probleme medicale. A plecat un jucător important pentru noi, Deian Sorescu. Sunt trei jucători care puteau face parte din primul “11”.

Steliano Filip și Iliev nu sunt luați în calcul pentru meciul de mâine și nu cred că vor face parte din lotul nostru. Am încercat să-i aduc la un nivel mental în care să meargă mai departe cu Dinamo. Nu se poate și nu vreau să-mi mai consum energia.

Tomozei, Buleică, Balthazar, vor fi toți în lot, toți cei care au venit. Chiar dacă Jovanovic a venit acum trei zile. La antrenamente, Balthazar este foarte bun. Din toate informațiile pe care le-am luat, este un caracter frumos. Sunt toate atuurile pentru ca el să joace. Nu-i va fi ușor, pentru că are doar cinci zile cu noi”, a spus Flavius Stoican, în cadrul unei conferințe de presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s