Paul Anton nu își uită echipa de suflet și este optimist pentru viitorul lui Dinamo

Paul Anton (30 de ani) a vorbit despre situația de la Dinamo, pe care a părăsit-o în august 2021. Mijlocașul central avea atunci un salariu pe care Dinamo nu îl putea susține, astfel că jucătorul a decis să plece de la Dinamo, pentru a reveni în Spania, unde a semnat cu Ponferradina, echipă din liga secundă.

Anton spune că Dinamo trece printr-un moment greu, dar crede că lucrurile se vor îndrepta la echipa noastră:

”Din păcate, Dinamo nu e într-un moment foarte bun, dar cred că lucrurile se vor îndrepta. În momentul când am plecat eu, cu nebunia care era în vară, până să vină la conducere domnii Zăvăleanu și Mureșan, nu au fost premise prea bune.

Apoi, ușor ușor, au încercat, cu resursele pe care le-au avut, e adevărat. Lucurile se vor îndrepta, dar e nevoie de timp, nu se poate de pe o zi pe alta. Eu, când am plecat, am lăsat mai mulți bani față de cât am luat în sezonul în care am jucat.

Dar nu mai contează, eu sunt bine, sănătos și mergem înainte. N-are rost să mai discutăm în momentul de față viața mea e aici, e o alegere pe care mi-am dorit-o și sunt foarte fericit și liniștit și mă bucur să mă întorc în Spania”, a precizat Paul Anton, la Liga Digisport.

Însă, la momentul plecării, el a rămas cu datorii de 36.000 de euro. A fost însă fericit să scape de Cortacero, despre care s-a interesat după ce a ajuns în Spania.

”Nu a auzit absolut nimeni de Cortacero, am avut câteva discuții cu câteva persoane aici, dar nimeni nu a zis că l-ar cunoaște sau că știe cine e”, a precizat Anton.

  • 3 ani a jucat Paul Anton pentru Dinamo: 74 de meciuri și 13 goluri
  • 1.100.000 de euro e cota mijlocașului de 30 de ani
  • 19.000 de euro era salariul lui Anton
  • 12 meciuri are Anton la naționala României

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s