Iuliu Mureșan, furios după FC Argeș – Dinamo: ”Un gol anulat în mod gratuit”

Dinamo a pierdut contra lui FC Argeș, scor 1-2, în runda a 22-a din Liga 1. Ișfan a deschis scorul pentru piteșteni în minutul 51, iar Dinamo a avut un gol anulat într-un mod controversat la scurtă distanță, când Bîrsan a văzut un fault în atac comis de Matei. Gazdele au dus scorul la 2-0 prin Șerban, din penalty, în minutul 69, iar ”câinii” au redus din handicap cu patru minute înainte de final, prin Ivanovski.

Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a cerut mai multă corectitudine din partea arbitrilor și a declarat că echipa noastră a fost dezavantajată clar la Pitești.

„Am avut un gol valabil, trebuie spus foarte clar acest lucru. Nu-mi place să comentez arbitrajul, dar am fost în multe partide dezavantajați, iar acum am fost foarte tare dezavantajați. La 1-0, a fost un gol valabil și nu știu de ce a fost anulat de către arbitru, chiar nu înțeleg!

Cu toată situația grea pe care o avem în clasament, eu am încredere în Flavius Stoican și în jucători, care au avut atitudine. O să jucăm din ce în ce mai bine și o să ne rezolvăm problemele, am încredere.

Am văzut reluări, am primit mesaje de la prieteni, de la foști arbitri, toți au spus că n-a fost nimic… un gol anulat în mod gratuit. Mi-au spus jucătorii că l-au întrebat pe arbitru și a zis că nu la Cosmin Matei a fluierat. Atunci pentru ce a fluierat? Nu înțeleg.

A fost o greșeală foarte clară de arbitraj, care ne-a defavorizat. Am fost și tăiați de la începutul partidei, am primit niște cartonașe galbene în primele 15-20 de minute. Sunt lucruri care te taie. Probabil că nu suntem foarte iubiți de anumiți participanți la joc, dar ar trebui să fie mai multă corectitudine. Am fost dezavantajați clar”, a spus Iuliu Mureșan, la finalul partidei de la Pitești.

  • Cu 16 înfrângeri în primele 22 de etape, Dinamo este penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte. În următoarea etapă, echipa lui Flavius Stoican va avea derby-ul cu FCSB, programat duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00.

Flavius Stoican, debut cu înfrângere

”Am pierdut astăzi cel puțin un punct, pentru că am luat două goluri dintr-un corner și dintr-un penalty. Am avut un joc consistent, este un început și sunt convins că o să fie și mai bine. Am jucători care pun osul, care își doresc foarte tare și care sunt dezamăgiți acum în vestiar. Nu e un moment plăcut să iei gol, dar trebuie să analizăm și să vedem ce s-a întâmplat la fazele respective.

Era un meci deschis oricărui rezultat, cred că puteam să plecăm cu cel puțin un punct de aici. Așa e fotbalul, o să se întoarcă șansa și pentru noi. Nu înțeleg nici acum de ce a fost anulat acel gol al lui Matei. Ce mai contează acum? Nu se mai pot schimba deciziile arbitrilor. Nu văd unde a fost faultul la acel gol. Puteam face 1-1, era un moment de moral.

Păcat, un meci pe care l-am pierdut cu neșansă. FC Argeș a avut probleme, i-am simțit în timpul jocului”, a spus Flavius Stoican, după FC Argeș – Dinamo.

Gol marcat de Ivanovski, în minutul 86 pentru

Un gând despre &8222;Iuliu Mureșan, furios după FC Argeș – Dinamo: ”Un gol anulat în mod gratuit”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s