Flavius Stoican, debut cu înfrângere: “Am pierdut astăzi cel puțin un punct”

Flavius Stoican a debutat cu o înfrângere pe banca tehnică, scor 2-1. Ișfan, Șerban și Ivanovski au fost marcatorii serii și criza se adâncește pentru echipa noastră.

Antrenorul lui Dinamo, spune că elevii săi meritau să obțină un punct în Trivale și că dinamoviștii au avut ghinion. Nemulţumire lui Stoican a fost legată de arbitraj. Acesta nu a înţeles de ce golul lui Cosmin Matei a fost anulat în repriza a doua.

“Am pierdut astăzi cel puțin un punct, pentru că am luat două goluri dintr-un corner și dintr-un penalty. Am avut un joc consistent, este un început și sunt convins că o să fie și mai bine. Am jucători care pun osul, care își doresc foarte tare și care sunt dezamăgiți acum în vestiar. Nu e un moment plăcut să iei gol, dar trebuie să analizăm și să vedem ce s-a întâmplat la fazele respective.

Era un meci deschis oricărui rezultat, cred că puteam să plecăm cu cel puțin un punct de aici. Așa e fotbalul, o să se întoarcă șansa și pentru noi. Nu înțeleg nici acum de ce a fost anulat acel gol al lui Matei. Ce mai contează acum? Nu se mai pot schimba deciziile arbitrilor. Nu văd unde a fost faultul la acel gol. Puteam face 1-1, era un moment de moral.

Păcat, un meci pe care l-am pierdut cu neșansă. FC Argeș a avut probleme, i-am simțit în timpul jocului”, a spus Flavius Stoican, după FC Argeș – Dinamo.

Dinamo a pierdut primul meci din 2022, scor 1-2 contra lui FC Argeș, iar situația rămâne extrem de complicată.

În etapa a 23-a, Dinamo va înfrunta FCSB pe teren propriu! Derby-ul este programat pe 30 ianuarie, de la ora 20:00.

Gol marcat de Ivanovski, în minutul 86 pentru Dinamo

Un gând despre &8222;Flavius Stoican, debut cu înfrângere: “Am pierdut astăzi cel puțin un punct”&8221;

Lasă un răspuns