Video I „Câinii” pierd la Pitești după grave greșeli de arbitraj

Dinamo a pierdut la Pitești cu FC Argeș, scor 2-1, în prologul etapei a 22-a a Ligii 1, prima de la reluarea campionatului.

La debutul lui Flavius Stoican în cel de-al treilea său mandat la Dinamo, „câinii” au avut-o ca adversar pe FC Argeș. Cu noile transferuri în echipa de start, Dinamo s-a mulțumit să se apere și să joace cartea contraatacului în prima repriză. Argeșul lui Prepeliță și Ianovschi au dominat, însă fără ocazii la poarta francezului Chesneau.

Repriza secudnă a adus o schimbare în jocul celor două formații. FC Argeș a reușit să deschidă scorul. Turda recentrează perfect dintr-un corner, iar Ișfan preia superb de lângă doi adversari, trimițând mingea în poartă din cădere.

Faza cea mai controversată a venit în minutul 58. Angajat în adâncime, Cosmin Matei a câștigat un duel aerian cu Joao Miguel, a preluat perfect și l-a învins pe Greab cu un șut în forță. Mingea a intrat în plasă, însă arbitrul Marcel Bârsan a anulat, în mod eronat, golul lui Matei, spre furia dinamoviștilor.

După ce le-a trecut glonțul pe la ureche, argeșenii au ieșit la joc și au reușit să marcheze încă un gol. Nou-venitul Patriche s-a luptat pentru minge cu Cristi Dumitru în careu, dar același Marcel Bârsan a arătat ”punctul cu var”, iar Șerban a marcat. Dinamo s-a aruncat în atac și a reușit să reducă din diferență prin Mirko Ivanovski.

Angajat perfect de tânărul bordușanu, atacantul macedonean a pivotat de lângă Turda și a punctat. Insuficient însă, FC Argeș bate și se apropie de locurile de play-off. Dinamo în schimb, a început anul la fel cum l-a terminat 2021, cu o înfrângere.

Un gând despre &8222;Video I „Câinii” pierd la Pitești după grave greșeli de arbitraj&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s