Dinamo a bătut palma cu CFR Cluj pentru încă doi jucători!

Dinamo l-a transferat deja pe portarul Cristiano Figueiredo, liber de contract, de la CFR Cluj. Mai mult, oficialii clubului mai aducă încă doi jucători de la campioana României.

Dinamo s-a înțeles pentru împrumutul lui Jonathan Rodriguez și Dusan Celar de la CFR Cluj, până la finalul sezonului. Cele două transferuri au fost confirmate de ofițerul de presă al Programului Doar Dinamo București: ”MUTĂRI IMPORTANTE

Dinamo a adus un închizător cu experiență, Jonathan Rodriguez (31 de ani), împrumutat de la CFR Cluj. Jucătorul s-a remarcat încă de pe vremea când evolua pentru FC Botoșani.

Alături de el, tot sub formă de împrumut, sosește și atacantul Dusan Celar (25 de ani).
Un alt jucător important este portarul Cristiano Figueiredo, tot de la CFR”.

Mijlocașul Jonathan Rodriguez (31 de ani) a fost transferat de campioana României, în vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Botoșani. Argentinianul a fost titular în perioada în care antrenorul „feroviarilor” era Marius Șumudică, adunând 18 partide jucate. Însă, odată cu venirea lui Dan Petrescu la conducerea echipei, Rodriguez a stat mai mult pe banca de rezerve.

De cealaltă parte, Dusan Celar este un atacant sârb adus de CFR Cluj pentru echipa secundă, în septembrie 2021, liber de contract, de la Smederevo. Vârful, în vârstă de 25 de ani, a evoluat până acum pentru echipe din țara natală.

Cristiano Figueiredo la Dinamo!

Cristiano Figueiredo (31 de ani) a semnat cu Dinamo. Clubul nostru a anunțat transferul la scurt timp după ce fosta echipă a portarului, CFR Cluj, comunicase că i-a reziliat contractul.

Cristiano Figueiredo este noul jucător al lui Dinamo. Acesta a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an și va purta numărul 13 în Ștefan cel Mare.

Adus de CFR Cluj în vară, de la Hermannstadt, Cristiano Figueiredo a bifat doar două apariții în actuala stagiune, una în Cupa României și una în Conference League. Era a treia soluție pentru poarta campioanei, după Otto Hindrich și Cristian Bălgrădean.

2 gânduri despre &8222;Dinamo a bătut palma cu CFR Cluj pentru încă doi jucători!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s