Alexandru Răuță, după FC Argeș – Dinamo 2-1: ”Nu e momentul potrivit să fim furați”

Dinamo a început cu o înfrângere anul 2022. “Câinii” nu au încheiat seria neagră nici după ce Flavius Stoican l-a înlocuit pe Mircea Rednic. Echipa noastră a fost învinsă în deplasare de FC Argeș, cu 2-1, în etapa a 22-a din Liga 1.

Fotbaliștii de la Dinamo au acuzat în termeni duri arbitrajul lui Marcel Bîrsan. „Centralul” a anulat un gol al lui Cosmin Matei care a părut a fi perfect valabil. Alexandru Răuță este sigur că echipa noastră a fost „furată” și a atras atenția înaintea derby-ului cu FCSB.

”Jocul ne dă speranțe și suntem optimiști. Orice fază contează și nu ne mai permitem să fim furați pentru că nu e momentul potrivit. Mister ne-a spus să o ținem tot așa, se vede o schimbare în joc. Trebuie să adunăm puncte pentru că este foarte dificil.

Nu este niciun jucător de neînlocuit. Deian Sorescu s-a dus la mai bine și sperăm ca la meciul cu FCSB să fim noi cei câștigători. Noi i-am bătut anul trecut în Ștefan cel Mare. Dacă ne vom face jocul și suntem determinați, eu zic că e ce trebuie”, a declarat Alexandru Răuță după FC Argeș – Dinamo 2-1.

  • Un singur succes are Dinamo în precedentele 19 meciuri din Liga 1. Riscă să fie depășită de Academica Clinceni și să ajungă pe ultimul loc în clasament.
  • Pentru Dinamo urmează un program de coșmar. Etapa viitoare vom juca chiar în Derby de România, cu marea rivală FCSB, 30 ianuarie, de la ora 20:00.. După, ne vom duela cu FC Botoșani și Universitatea Craiova.

Dinamo a bătut palma cu CFR Cluj pentru încă doi jucători!

Dinamo l-a transferat deja pe portarul Cristiano Figueiredo, liber de contract, de la CFR Cluj. Mai mult, oficialii clubului mai aducă încă doi jucători de la campioana României.

Dinamo s-a înțeles pentru împrumutul lui Jonathan Rodriguez și Dusan Celar de la CFR Cluj, până la finalul sezonului. Cele două transferuri au fost confirmate de ofițerul de presă al Programului Doar Dinamo București: ”MUTĂRI IMPORTANTE

Dinamo a adus un închizător cu experiență, Jonathan Rodriguez (31 de ani), împrumutat de la CFR Cluj. Jucătorul s-a remarcat încă de pe vremea când evolua pentru FC Botoșani.

Alături de el, tot sub formă de împrumut, sosește și atacantul Dusan Celar (25 de ani).
Un alt jucător important este portarul Cristiano Figueiredo, tot de la CFR”.

Mijlocașul Jonathan Rodriguez (31 de ani) a fost transferat de campioana României, în vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Botoșani. Argentinianul a fost titular în perioada în care antrenorul „feroviarilor” era Marius Șumudică, adunând 18 partide jucate. Însă, odată cu venirea lui Dan Petrescu la conducerea echipei, Rodriguez a stat mai mult pe banca de rezerve.

De cealaltă parte, Dusan Celar este un atacant sârb adus de CFR Cluj pentru echipa secundă, în septembrie 2021, liber de contract, de la Smederevo. Vârful, în vârstă de 25 de ani, a evoluat până acum pentru echipe din țara natală.

Lasă un răspuns